16.4.2017

Kuopio Designmarket 22.-23.4.

Se tulee taas! Nimittäin Kuopio Designmarket! Tapahtuma järjestetään ensi viikonloppuna; ovet ovat avoinna sekä lauantaina että sunnuntaina, joten markettikierroksen voi ujuttaa omaan viikonloppuohjelmaan joustavasti. Tänä vuonna Designmarket järjestetään uudessa paikassa, Savonia-ammattikorkeakoulun Opistotien kampuksella. Tarkka osoite on Opistotie 2. Tapahtuma kokoaa yhteen poikkeuksellisen kattauksen muotoilun ja designin helmiä - jos pöyrit Savon huudeilla, tätä et voi ohittaa! :)

Olen mukana Blawhi Graphics -tuoteperheen kanssa ja tämän postauksen kuvitukseksi valitsin otokset tuoreimmista julisteita. Näitä saa verkkokaupasta vasta Designmarketin jälkeen, sillä haluan esitellä uutukaiset ensin liveyleisölle. Sananen kuitenkin kuvien saatteeksi:

Minulta on toivottu niin moneen otteeseen Kuopion alueen karttajulistetta, etten voinut olla tarttumatta haasteeseen. En halunnut toteutusta pelkästään valkoisena versiona, vaan ehdottomasti myös mustapohjaisena. Keskustan sijaan halusin kartta-alueen laajenevan sekä pohjoisen että etelän suuntaan, jotta yhä useampi pystyy löytämään siitä itselleen tärkeät ympäristöseutunsa. Koordinaatit johdattavat kaupungin sydämeen, torille, ja alle on kirjattu Pohjois-Savo, jonka maakuntakeskus Kuopio on. Julisteen koko on 50 x 70.

Isojen karttajulisteiden lisäksi löytyy valikoimasta kaksi uutuutta A3-koossa, aakkoset ja numerot. Nämä pyrin tekemään siten, että julisteita voi pitää esillä joko yksin tai yhdessä - selkeä aihe kantaa itsekseenkin, mutta kirjasintyypit ja pikkuselitteet antavat mahdollisuuden printtien yhdistelyyn myös pariskuntana.


Ja kertauksena vielä:
 • MITÄ: Kuopio Designmarket
 • MILLOIN: lauantaina 22.4. klo 10-15, sunnuntaina 23.4. klo 10-14
 • MISSÄ: Opistotie 2, 70200 Kuopio

Voit klikata itsesi Designmarketin viralliselle nettisivulle tästä ja FB-sivulle tästä - näiltä löytyy vielä tarkempaa tietoa tapahtumasta ja esittelyitä mukana olevista huikeista yrityksistä ja tuotteista. Ja hei, pääsymaksua tapahtumaan ei ole, joten kannattaa ehdottomasti piipahtaa kiertämässä ja nauttimassa designilla kuorrutetusta ilmapiiristä, vaikkei mitään hankittavaa olisikaan ostoslistalla. Ja mikäli en aivan höpöjä puhu, taitaa tapahtumassa saada tänäkin vuonna suun makeaksi.

Nähdäänhän Kuopiossa?

P.S. Eikö ollutkin minulla hurjan hyvä malli! Mies sai kunnian toimia karttajulisteiden esittelijänä ja tuossa roolissaan hän onnistui mielestäni loistavasti, vaikka vitsailikin itse naaman rajaamisesta ja vartalon peittämisestä. :')


8 kommenttia:

 1. Olipas hyvä vinkki, kiitos! Sunnuntaina ehkä voisinkin tulla katsomaan paikan päälle :) Todella kauniita printtejä sinulla, sekä oikein hyvä malli indeed :D

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat julisteet! Toivottavasti kauppa käy hyvin ensi viikonloppuna! Me täällä etelässä juhlitaan silloin... ;)

  VastaaPoista
 3. Todella upeita lisäyksiä tuoteperheeseen 😍 näyttää ääri hyvälle 👐

  Mukavaa pääsiäisenaikaa! 🐣

  VastaaPoista
 4. Oi että, onpa tyylikkäät uutuudet <3 Harmittaa vain, että nyt ei sitten nähdä ensi viikonloppuna täällä etelässä...

  VastaaPoista
 5. Oikein mukavia marketteja sinne :)

  VastaaPoista
 6. Siellä nähdään lauantaina, aion ehdottomasti tulla tänä vuonna paikalle! :)

  VastaaPoista
 7. Nää on kyllä niin hienot! Ja oikein pätevä malli sulla ;) viikonloppuna nähdään!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...