30.5.2017

Ohjelmassa seuraavaksi: keittiön kasaaminen

Voi apua, tässä teille hieman akuuttia todellisuuspläjäystä! Istun juuri mökin tuvan lattialla näiden tavaroiden seurassa ja odottelen miestä kaveriksi. Meille saapui tänään Ikean keittiö. Kätevästi sisälle toimitettuna, mutta nyt sitä vasta kasaustyömaa alkaakin. Järkytyin sisälle tultuani noista pitkistä levypaketeista: vissiin kalusteiden sivulevyt eivät olekaan määrämittaisia, vaan ne joutuu itse pätkimään. Voi luoja. :') No, ei kai tässä auta muu kuin ruveta tutkimaan. Tavoitteita ei kyllä uskalleta ottaa, keittiö valmistunee siinä tahdissa kuin on valmistuakseen.

Tsemppiä meille!

P.S. Jos siellä on joku saman urakan läpikäynyt, niin kaikki arvokkaat vinkit otetaan vastaan!


10 kommenttia:

 1. Heh,itse kasasin taloomme raksa-aikana iltaisin 2,5-vuotiaan kanssa keittiön,kodinhoitohuoneen ja kylppäreiden kalusteet :D muutaman kaapin kun saa kasaan niin helpottaa kun ei tarvitse lukea koko ajan ohjeita!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä sinne! <3 Itse olen useamman IKEA keittiön kasannut ja samaa sanoisin kuin yllä eli kun olet pari kaappia koonnut, niin loput menee muistista ja kaapin kokoaa todella nopeasti, teillä on valmista ennen kuin huomaatkaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta: kun oltiin opeteltu ensimmäisen kerran esimerkiksi rungon tai oven asennus, seuraavat menivät jo tutummin. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Hanna, vastailen täällä nyt perästäpäin, ja keittiö alkaa olla silauksia vaille kuosissa. Huh!

   Poista
 4. Omaa kokemusta Ikea-keittiön kasaamisesta on. Tehtiin köksä-remontti sinne saaren kakkoskotiin, mökille, 4 vuotta sitten. Meillä naisväki kasasi kaikki kaappielementit ja miehet pääosin sitten asentivat ne paikoilleen.
  Voin laittaa sulle meiliin lisää apuja, jos haluat. Laita mulle ensin keittiösuunnitelmasta muutama kuva, niin näen millainen lopputulos pitäisi tulla.
  mirella.holtta@savoliving.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirella kommentista! <3 Mikähän siinä on, että ohjeiden lukeminen ja organisointi on yleensä naisten nakki? :') Meillä homma meni niin, että minä luin ohjeita, etsin osat ja tarvikkeet ja mies sitten ruuvasi. Ei ollu kyllä rehellisesti sanottuna maailman helpoin nakki, mutta we did it! :D

   Poista
 5. Kovasti tsemppiä tsemppiä sinne 💛

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...