17.5.2017

Raksablogit, missä olette?

Kun rakentaa, on mukava seurata muiden raksailijoiden projekteja. Verrata omaansa niihin, saada kenties teknisiä oppeja ja visuaalisia ideoita, samaistua urakkafiiliksiin ja ihastella yhdessä edistystä. Kun rakennutimme Iisalmen kotia talvella 2012-2013, seurasin aktiivisesti monia samassa vaiheessa olevia raksablogeja. Nyt olen tehnyt kierroksia blogimaailmassa vaikka kuinka useasti ja tuntuu siltä, että olen löytänyt vain murto-osan siitä määrästä, mitä raksablogeja oli viitisen vuotta sitten.

Onko blogimaailman kehittyminen nostanut kynnystä blogien perustamiseen vai enkö vain osaa etsiä oikeista paikoista? Auttakkee! :) Jos tiedät minkälaisen raksablogin tahansa, vinkkaa siitä kommenttikenttään tai sähköpostitse! Olisi niin mukava löytää projekteja, jotka askeltaisivat suunnilleen samaan tahtiin meidän kanssamme. Meillä on talon sokkelin valu tiedossa heinäkuun alussa, jonka jälkeen seinät lähtevät nousemaan heinäkuun loppupuolella. Mökkiraksa valmistuu sitä ennen viimeistään juhannukseksi, tai näin olen ainakin itse koko ajan takarajaksi ajatellut.

Tämän postauksen kuvissa komeilee tuuhea kimppu inkaliljoja, omia kukkalemppareitani. Iltakajo oli eilen sävyltään hieman persikkainen, huomaatteko? Tuo makuuhuoneen sängynpääty näyttää aamuauringon kääntymisen jälkeen aina tavalla tai toisella liukuvärjätyltä, niin näissäkin ehtookuvissa. Näiden kuvaamisen jälkeen kipitin pihalle haravoimaan. Oli ensimmäinen päivä, kun ei tarvinnut vuorautua ulkona toppatakkiin! Vielä jäi rapsuteltavaa, mutta kylläpä vain jo takapiha ja talon sivulaidat siistiytyivät heittämällä.

 Hymyjä! :)


16 kommenttia:

 1. Minut löytää osoitteesta www.kotokunnas.fi :) Sisähommissa ollaan jo ja melko lailla loppusuoralla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, tulen ehdottomasti vierailulle! :)

   Poista
 2. Googlen kautta löytyi monta projektia. Joutsentalo, Jukkatalo ym. Haku rakennan talon, kokeile.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää yrittää laajentaa Google-hakuja, tähän mennessä olen hakenut pelkkiä raksablogeja, mutta totta tosiaan, muillakin hakusanoilla kannattaa kokeilla! :)

   Poista
 3. http://unelmiajarakennushommia.blogspot.fi/2017/03/suomalaisia-rakennusblogeja.html?m=1

  Tsekkaapa tuo linkki. :)

  VastaaPoista
 4. https://www.blogit.fi/rakentaminen

  VastaaPoista
 5. Mulla ei ole vinkata rakennusblogeja tähän hätään, mutta tulin ihastelemaan muuten kuvia ja oletpa löytänyt kauniin sävyisiä inkaliljoja, en ole tainnut tätä syvää violettia ennen nähdäkään. :)

  Aurinkoa viikonloppuun! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin värin takia oli pakko napata nuo inkaliljat! :)

   Poista
 6. Meillä olis vissiin aika sama aikataulu ainakin aloittamisen osalta. :)

  30vuodenunelma.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seurailen innolla teidän projektia! Hymyilytti blogin kuvauksen sanat IKEAn keittiön kokoamisohjeeseen tarttumisesta - meille tulee mökkikeittiö IKEAsta ylihuomenna ja juurikin se kokoaminen hirvittää! :')

   Poista
 7. Oi miten upea sisustus teillä. Valitettavasti en tiedä mitään raksa-blogia. Luumutar-blogi on upea mutta heidän raksaprojektinsa taitaa olla valmis.

  VastaaPoista
 8. Pastellimaja ja Kaikki mitä olen -bloggaajat rakentavat juuri taloja. Näitä seuraan mielenkiinnolla. Heillä projektit menossa jo sisähommissa.
  T

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...