31.3.2019

TOGETHER -juliste // 50 x 70

Meillä on ensimmäinen juliste esillä! Vaikka tämän katon alla on asuttu jo toista vuotta, en ole osannut laitella printtejä esille, vaikka valinnanvaraa sattuneesta syystä kyllä olisi. Suutarin lapsella ei ole kenkiä, tai sitten tämä suutari on alitajuisesti pitänyt kotia julistevapaana vyöhykkeenä. Yksi jos toinenkin printti on pyörähdellyt satunnaisesti esillä, kokeiluluontoisesti, mutta mikään ei ole vakiinnuttanut paikkaansa pysyvästi.

On tuntunut siltä, että kehyksiin kaipaisi jotain merkityksellistä, joka ei kuitenkaan olisi liian nähtyä. Tykkään bongailla erilaisia ajatelmia, voimauttavia mietteitä ja kauniita sanoja; minulla on puhelimen muistiinpanoihin tallennettuna pitkät rimpsut hyväntuulisia voimalauseita. Tähän ilmaisuun tutustuin alkutalvesta ja se tuntui heti omalta. Together is our favorite place to be. Miten kaunis ajatus! Niin kaunis, että halusin rustailla sen julisteeksi.

Olen printtejä työstäessä hidas puurtaja ja tämän tekemiseen kaikkine luonnosvaiheineen meni parisen viikkoa. Joka kerta painotiedoston lähettäminen jännittää: tuleeko paperituotoksesta sellainen, kuin on kuvitellut. Koska painotalo on täällä ihan lähellä, Iisalmessa, se liennyttää tuntemuksia hieman, sillä kuljetusjärjestelyistä ei tarvitse huolehtia ja painokoneiden äärellä tutut ammattilaiset vielä varmistavat, että tekniset seikat ovat kunnossa.

Lopputulokseen olen todella tyytyväinen.Sujautin julisteen heti puisiin raameihin ja se on asemoitunut luontaisesti telkkuhuoneeseen, pariovien kupeeseen. Tuohon se jää, sillä ensimmäistä kertaa täällä asuessa tuntuu, että nyt meillä on kehyksissä yhtä aikaa kaunis ja tärkeä printti. Sellainen, joka muistuttaa yhdestä elämän merkityksellisimmästä asiasta.

Jos julisteen viesti koskettaa siellä ruudun toisellakin puolella ja se tuntuisi sopivalta omaan kotiin, löytyy printti tilattavissa täältä.

Kaunista maaliskuun viimeistä päivää!


3 kommenttia:

  1. Kiitos vinkkauksesta, tuo teksti on tuntunut itsellenikin merkitykselliseltä siitä lähtien kun sen jostain luin, joten naputtelin tilauksen heti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tilauksesta, Minna! <3 Paketti lähtee heti huomenna Postin mukana liikenteeseen. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...