19.5.2013

Kimmeltää ja vihertää

Järven kimalteleva pinta. Sisälle tulviva valo. Vihertävä luonto. Kesän tuoksu. Voiko löytää marmattamista? No ei! Seuraavissa kuvissa alkukesän fiilistä talomme ympäristöstä. Vaikka järvenpinta kimmeltää livenä sokaisevasti, samaa kirkkautta ei valitettavasti saa tallennettua tavallisella peruskameralla. Järkkäriä haaveillessa on siis tyydyttävä suttuisempiin kimmellyskuviin, mutta kyllä näistäkin jotain viitettä saa.

 
Viime viikolla tuli vihjailtua, että blogin myötä oli tiedossa jotain kivaa. Kyseessä oli Savon Sanomien vierailu, kun lehti halusi tehdä jutun kodistamme. :) Kyseinen juttu oli eilisessä lehdessä, ja netistä löytyy siitä typistetty versio pienen kuvasarjan kera. Verkkojuttuun pääsee tästä.

Eilen vietimme pitkän mutta virkistävän päivän Joensuussa. Ohjelmassa oli jalispelien ohessa sisustusshoppailua ja kaupungilla tsillailua. Kaksi kodistamme löytyvää lipastoa on tilattu Joensuusta Kyläkauppa Wihoselta, johon nyt oli pakko päästä livenä käymään. Ja olipas siellä hurjasti kaikkia ihania sisustustuotteita tarjolla! Nappasimme mukaan ehkä vähän jo kliseisenkin rottinkikorin, tyynyn sekä feikin hevoskärryn rattaan. Isännällä on ollut ratas jo tovin hankintalistalla, ja siitä hänellä on tarkoitus modailla eräs juttu keittiöön...

 
Pihahommat etenivät tällä viikolla siltä osin, että maatöiden aikataulu hahmottui kesäkuun puoleenväliin. Seuraavaan kahteen viikonloppuun pihahommiin ei vielä oikein ole käytännössä venymistä, sillä emännällä on edessä töiden loppurutistus ennen lomaa, ja pikkubroidin lakkiaisiakin on tarkoitus juhlistaa. Sokkeli sentään on nyt tasoiteltu, eikä se pahalta näyttäisi pelkällä oikaisulaastikerroksellakaan. Noh, Ykiä pintaan sitten aikanaan. Istutuksia pitäisi alkaa nyt tosissaan miettimään, jotta voisimme ryhtyä taimitarjousten kyselykierrokselle.
3 kommenttia:

  1. Komeat on maisemat, ei voi muuta kuin ihailla!

    VastaaPoista
  2. Hei, olikos teillä talonrakennuksen aikana erikseen nimetty turvallisuuskoordinaattori? tuliko se deko-talon puolelta vai jostain muualta? kiitos, t. neuvoja kaipaava

    VastaaPoista
  3. Moi, työturvallisuuskoordinaattorin (eli työturvallisuusvastaavan) titteli kuului vastaavan työnjohtajamme työnkuvaan. Varmaankin Dekon työmiehillä oli myös omat vastuunsa, mutta viime kädessä työturvallisuudesta vastasi siis oma valvojamme.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...