Kun on kesälomalla,
voi edetä aikataululla omalla.
Löhötä milloin tahtoo,
teatterit sun muut kahtoo.
Napsia suuhun kesän herkut,
vierailla kavereille terkut.
Päättää tehdä roadtrippi,
puuhata itselleen olo sippi.
Olla muistamatta työtä ja muita,
lämmitellä auringossa luita.
Heittäytyä äkkinäisen spontaaniksi,
saada kesästä hyvä kiksi.
Ammentaa kulttuuririennot ja menot,
kiertää konsertit ja museot nostalgisen kenot.
Bongata suven tapahtumat,
kokea paikkojen ihmissumat.
Huomata luonnon pikkuilot,
herkutella käsikkäin jätskikilot.
Katsoa auringon nousut ja laskut,
täyttää hymyillä taskut.
Kerätä lämpimät muistot,
yhdistää piknik ja puistot.
Uppoutua tässä ja nyt,
olla eloonsa tykästynyt.
Nauttia joka hetkistä,
rakkaan kanssa tehdyistä retkistä.
Niinkuin aiempinakin kesinä, haluamme ottaa lomasta kaiken irti. Tämä tarkoittaa sitä, että elämme mahdollisimman paljon hetkessä, koemme ja teemme mitä huvittaa. Nautimme vapaudesta ja toteutamme sellaisia päähänpistoja, joihin ei työarjen keskellä pysty venymään. Kesän aluksi meillä on tapana tehdä lista tekemisistä, tapahtumista, reissuista ja käyntikohteista, jotka kiinnostavat - listalta on sitten kätevä valkata kunakin ajankohtana sopivimmat ideat. Kaikkein parasta on kumminkin se, että keksimme yhtäkkiä spontaanisti jotain ja toteutamme sen. Viimeisimmäksi päätimme tehdä ex tempore -reissun Pohjanmaalle. Kolusimme pienempiä paikkakuntia, rantauduimme hetkeksi Tuuriin ja tutustuimme Seinäjoen maisemiin. Kylläpä muuten vaan löytyy Suomesta kauniita paikkoja, kun vain malttaa ajella muualla kuin pääväylillä ja tutkimusmatkailla rennolla fiiliksellä! Tänään hujautimme käydä museovierailulla ja jatkoimme kesäteatterirundia. Oli kivaa. :)
Tänä kesänä meille on muotoutunut tavaksi aamukahvitella pedissä ennen liikkeelle lähtemistä. Yleensä isäntä huolehtii kupposet ja syömiset vällyjen väliin. Tänä aamuna tarjotin näytti melko terveelliseltä.
Lähitulevaisuus eroaa aiemmasta kesänvietosta siinä, että nyt meillä on enemmän edessä jo valmiiksi varattuja ja suunniteltuja juttuja - hitunen jotain perinteistä, kosolti uutta ja kiehtovaa.
Pakko muuten hehkuttaa: MEIDÄN PIHALLAMME NÄKYY JO VIHREÄÄ!
Hyvältä kuullostaa! Nauttikaa. :) Tätä blogiasi on tullit seurattua, sillä itse olemme alkamassa rakennuttaa joko tätä samaista tai desingtalon samaa kokoluokkaa. Saanko kysyä budjetista sen verran, että paljonko kaikkien muokkausten jälkeen jäi maksettavaa dekotalolle? Meillä myyjä ei oikein osaa sanoa kunnolla hintoja, kun taas desingtalolta saa eurontarkan tarjouksen..
VastaaPoistaHebe
Moikka!
VastaaPoistaMukavaa, että olet eksynyt lueskelemaan! :) Deko 133 -perusmalli oli hinnaltaan 143 000 €. Siihen päälle otettiin muutoksia (mm. vino sisäkatto, takka, ovi-, ikkuna-, materiaali- ja sähkömuutoksia) aika tarkkaan 20 000 eurolla. Hintapolitiikan hallinta taitaa olla myyjäkohtainen juttu, meidän Deko-kauppias osasi kertoa hinnan kaikille muutoksille, joita osasimme kysyä ja ehdottaa. Ruutupaperille lasketun tarjouksen saimme heti ensimmäisellä tapaamisella, ja päivän perästä virallisen version sähköpostilla. Meilläkin Design-Talo oli loppusuoralla valittavissa toimittajissa mukana, mutta Dekolta sai samat sisällöt jonkin verran edullisemmin. :) Tsemppiä teille valinnan tekemiseen!