20.8.2013

Takaneduslasi

Tähän päivään asti Saana-takkamme on ollut ilman eduslasia. Uuniseppien takkatoimituksen mukana tuli aikoinaan eteen laitettava pelti, mutta se ei sitten millään natsannut silmään. Lasin tilaaminen on ollut prioriteettiemme häntäpäässä, mutta lopultakin saimme sen hankituksi. Ehkä vähän yllättäenkin emme tilanneet lasia netistä, vaan paikallisen K-Raudan kautta. Ihan nappiin tilaus ei kuitenkaan mennyt, sillä ensimmäisellä yrityksellä meille kokeiltiin tarjota sellaista lasia, joka oli naarmuisempi kuin kissan raapimispuu. Noh, toinen kerta sanoi toden, ja nyt meillä on edustuskelpoinen takaneduslasi. Se on Tulikiven mallistosta, ja pysyy paikoillaan omalla painollaan.

P.S. Kiitos edellisen postauksen kommenteista, jättämänne jäljet olivat tosi kivoja! :)

4 kommenttia:

 1. Enpäs tiennytkään, että K-Raudasta voi tilata laseja. Tosi kivan näköinen, mäkin tykkään enemmän lasista kuin pellistä.

  VastaaPoista
 2. Meillä on myös lasi takan edessä, tilattiin takkatoimituksen yhteydessä Uunisepiltä. Toimii! Eikä tarvitse mitään kiinnitystä lattiaan.

  VastaaPoista
 3. Mekin otimme vain sen eduspellin Uunisepiltä, mutta lasia mietimme... sen aika kuitenkin on sitten, kun lapset eivät tuhoa kaikkea ;)

  VastaaPoista
 4. Lasi on kyllä nätti, antaa takalle vähän lisäsilausta. :) Luulin tilatessa, että meillä tulee täysin kantikas lasi, mutta paketista paljastuikin tällainen etukulmistaan pyöristetty malli. Olkoon nyt tuollainen, ei onneksi kovin pahasti häiritse. Vielä. :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...