26.1.2014

All I wanted & arvonnan voittaja


Kivaa sunnuntai-iltaa! Viikonloppu hurahti taas ennätysnopeasti. Onneksi tälle illalle oli vielä jotain mukavaa jemmassa, nimittäin sisustustarra-arpajaisten jännittäminen! Ennen voittajan kertomista otetaan vilkaisu meille valikoituneeseen tarraan. 

Valitsimme Designtarrat-valikoimasta Rita Hayworthin mietelauseen. Alunperin kaavailimme tarraa aulaan taikka olohuoneeseen, mutta sitten kävi kuten useimmiten: kotiin päästyään sille löytyi ilmeisempi paikka.

Mietelause päätyi kodinhoitohuoneen seinälle, uusien naulakkokoukkujen kaveriksi. Kiinnityksestä täytyy sanoa, että laatu yllätti! Tämä oli ensimmäinen sisustustarra, jota laittaessa ei tarvinnut tapella ollenkaan. Ei, vaikka tarralla onkin leveyttä reilut 90 senttiä. Kirjaimet tarttuivat niin siirtokalvoon kuin seinäänkin halutulla tavalla ja asettelu oli mutkatonta. Todella positiivinen yllätys!


Sitten rumpujen pärinää....... Arvonnan voittajakommentin oli jättänyt SisustEllen! Voittaja pääsee valitsemaan vapaavalintaisesti yhden sisustustarran Designtarrat-valikoimasta. Paljon onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistujille! :) Me lähdemme nyt sunnuntaisaunaan, adjöö.


4 kommenttia:

 1. Siis vou, pitää ihan lukea toiseen kertaan!!! Mahtava uutinen ja ihana palkinto:)
  Nyt alkaa suunnitteluvaihe - otan yhteytä suuren valinnan tehtyäni:D
  Kiitos kovasti arvonnan järjestäjälle<3
  Haleja ja hymyjä♥

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajalle. Hienon tarran valitsitte! Tosi kiva!!!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...