27.1.2014

Hurahtanut


Tunnustetaan! Tekstit ja kukat näyttävät muodostuneen meillä tammikuun teemaksi, joten taitaa olla aika myöntää hurahtaneensa niihin. 


Kävimme viikonloppuna kummitytön syntymäpäivillä ja yhdistimme reissun Kuopio-visiittiin. Olin jo aiemmin hypistellyt tätä tekstitaulua Clas Ohlsonilla ja jättänyt sen silloin hyllyyn. Nyt en halunnut jäädä passailemaan, vaan kiikutin taulun kotiin. Teksti on osuva, sopivasti erilainen ja kuosi kivan rosoinen.


Tulppaanienkin värivalikoima oli laajentunut, ja nyt kaupasta löytyi viikon piristykseksi nämä ihanan pinkit söpöläiset. Ehkä paras värisävy tähänastisista! Kukat ovat näissä kuvissa peltimaljakossa - H&M Homen myymälään oli tullut kivoja peltisiä tuotteita ja tämän lisäksi meiltä löytyykin nyt myös rouhea peltitarjotin.


Parasta näissä hurahduksissa on se, että ne eivät juuri kukkaroa kevennä: taulu oli alle kympin, tulppaanikimppu pari euroa ja peltimaljakko alle vitosen. Jos joku on joskus jossain heristellyt sormea sisustusbloggaajien hankintarehvasteluille, näille ei sitä ainakaan voi tehdä. :) Itse pidän enemmän kuin tärkeänä, että tällaiset vaihtuvat kausituotteet ovat ulkonäkönsä lisäksi edullisia. Nämä on kuitattu ottamalla pari kertaa eväät mukaan töihin tai matkustettua päivän ajan kimppakyydillä.


Nämä kuvat on otettu tänään iltapäivällä kolmen jälkeen. Valoa alkaa jo selvästi olla pidempään! Huomaan, että seikalla on välitön positiivinen vaikutus kuvailuintoon ja kuvien onnistumiseen. 

Mukavaa viikonalkua! :)

18 kommenttia:

  1. Ihania noi tekstitaulut <3 Ja tulppaanit! Kevät sieltä se tulee :)

    VastaaPoista
  2. Onpa ihana taulu! En oo tuollaisia Clasulla nähnytkään :) Mä tykkään myös tekstitauluista. Monissa on oikeinkin osuvia tekstejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tälle taululle vaihtoehtona oli vaaleampi harmaa, erilaisilla teksteillä. :)

      Poista
  3. Näyttää hyvältä! Tekstit ja kukat on todellakin lyömätön yhdistelmä:)! Kauniita kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jostain syystä tekstejä ja kukkia on kiva yhdistellä, ne vaan toimii. :)

      Poista
  4. Tosi kivoja tuotteita, varsinkin tuo tekstitaulu. Kävin ostamassa itsellenikin saman tekstitaulun Jyskistä, jota hiljattain esittelit. Se näytti niin hyvälle täällä, että oli pakko saada samanlainen. :D Ostin itsekin tänään valkoisia tulppaaneja ja tuli heti niin keväinen fiilis...ihanaa!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haa, kiva että sait aiemmasta postauksesta vinkkiä! On se vaan jäskä, miten tiukasti kukat kuuluvat kevääseen ja saavat olon pirteämmäksi!

      Poista
  5. Itse en pidä tekstitauluista kovin paljon, mutta täytyy sanoa että tuo yhdistelmä on ehdottoman magea!

    VastaaPoista
  6. Tulppaanit ovat kyllä niin talven piristys! Kauniit kuvat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kerttu! Tulppaanit antavat kieltämättä pirtsakkuutta talveen ja talvisisustukseen. :)

      Poista
  7. Minusta tuo tekstitaulu on tosi kiva! Tuota voisin harkita meillekin... ja hintakin kuulostaa loistavalta :) Kauniita kuvia!!!

    VastaaPoista
  8. Tosi kauniita kuvia, niin kuin muutenkin blogissasi! Löysin tänne Deko-talon esitteen avulla, ja sinulla ja teillä on kyllä silmää sisustamiselle ja yksityiskohdille! Kaikki on niin paikallaan, mutta kuitenkin rennosti :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...