21.1.2014

From Cilla's



Jos ei kukkia lasketa, niin tämän vuoden ensimmäiset sisustushankinnat löysivät meiltä kodin eilen. Nämä postista tupsahtaneet tuotteet on hankittu blogiyhteistyössä Cilla'silta. Olen jo pitkään kaivannut meillekin tuota tuttua parivaljakkoa: L:A Bruket -tiskiainetta ja House Doctorin pikkuista metallilankakoria; tähän asti meidän tiskiaineputelimme ovat nimittäin olleet piilotettuna kaapissa. Enää ei kuitenkaan tarvitse kätköillä, sillä nyt kelpaa käyttää ja katsella!  


Tykkään Cilla'sin reiluista ja kauniista periaatteista: sisustaa voi ilolla, rennosti ja eettisesti. Kaunis arki ei ole suorittamista, vaan pieniä juttuja - myös sisustamisessa. :) Tiesittekös, että Cilla's muuttaa parhaillaan uuteen osoitteeseen Helsingissä? Putiikki sijaitsee Alppilassa Viipurinkadulla, aivan Linnanmäen vieressä; kannattaa siis viimeistään kesälomareissulla piipahtaa ihmettelemässä myymälän ihanuuksia. Cilla's-verkkokauppaan passaa myös kurkata, sillä  siellä on vielä tämän kuun loppuun asti menossa tammiale. 


Keittiön lisäksi myös kodinhoitohuone sai pientä kivaa: nasakat HK Livingin pyyhekoukut ja House Doctorin laventeli-huonetuoksun. Pyyhekoukkuja on tullut kaivattua enenevissä määrin, ja nämä täyttävät nyt vaaditut kriteerit - ovat meille sopivat tyyliltään ja käytännöllisyydeltään.


Kokeilin kahteen koukkuun pieniä liitutaulukylttejä, joihin raapustin minun ja isännän etukirjaimet. Tuoksutyyny pääsi pyyhekasan päällimmäiseksi.







Täällä siis iloitaan pienistä sisustuslisäyksistä. Toivottavasti sinunkin viikkosi on alkanut hyvin ja aurinkoisesti! :)

P.S. Muistathan osallistua SISUSTUSTARRA-ARVONTAAN!


13 kommenttia:

  1. Ihania! <3 Cilla'sista löytyy ihastuttavia tuotteita. Hankin meille tuon L:A Bruketin meille viime syksynä. Onko tuo tähtipyyhekin muuten sieltä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Olen niiiin iloinen yhteistyöstä Cilla'sin kanssa, aivan ihastuttavia tuotteita! <3 Pyyhe on hankittu jo edesmenneestä paikallisesta sisustusliikkeestä, se on Blossomin mallistosta. :)

      Poista
  2. Yksinkertaista, mutta todella kaunista. Kivoja löytöjä tosiaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivointa on se, että pienemmistäkin jutuista saa suurta iloa! <3

      Poista
  3. Minun hankintalistalla on myös kivat pumppupullot keittiöön ja vessoihin. Nykyiset on tosi rumat! Ja hei, nuo pyyhekoukut on ihanat. <3

    Blogissani on arvonta. Nyt olis savolaista designia tarjolla! :) Kurkkaappa: http://nuapurissa.blogspot.fi/2014/01/ateljee-keltainen-talo-arvonta.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. L:A Bruketin pumppupulloa olen jo aikaisemmin pyöritellyt käsissäni, jäi harmittamaan kun en sitä aiemmin meille hankkinut. Mutta nyt asia korjaantui! :) Pyyhekoukkuvaje on ollut meillä ilmeinen, huippua että löysin nämä!

      Kiva arvonta, kävinkin lunastamassa oman arpani! :)

      Poista
  4. Kiitos ihanasta postauksesta ja todella kauniista kuvista! Naulakkokoukut tulevat tosi kivasti esille kuvassasi. Lukijoille tiedoksi, että nuo ihanat koukut ovat vain tilapäisesti loppu ja uusi erä valkoisia ja mustia on jo matkalla Hollannista HK Livingiltä. Kirpakoita pakkaskelejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi Cilla! <3 Tuotteet ovat ihania. Naulakkokoukuissa on ulkonäön lisäksi erityisen hyvää se, että ne ovat oikeasti käytännöllisen kokoiset ja epäilemättä kestävät. :)

      Poista
  5. Oi että, aivan ihania juttuja:)!!! Tuo metallilankakori on kyllä niiiiiin kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo kori on kyllä huippu. Ulkonäkönsä lisäksi just passelin kokoinen ja monikäyttöinen! :)

      Poista
  6. Tosi kauniita juttuja! Erityisesti tuo metallikori, jota olen myös itse himoinnut! Ehkä saan sellaisen vielä joskus hankittua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikun vaan tilausta Cilla'sille klikkailemaan... ;)

      Poista
  7. Cilla`s kauppa on ihana :) Nyt kaikki kipinkapin rakkaan kamuni kauppaan shoppailemaan :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...