26.3.2015

Sieltä se tulee

Vitsit, miten nopeasti kevät on pyrähtänyt. Pääsiäinenkin on ihan kohta. Tänä vuonna väritön linjani kuitenkin jatkuu katkeamattomasti, enkä aio tuoda sisustukseen keltaistakaan - narsissitkin ovat saaneet jäädä kauppaan. Jotain kausi-ilmettä olen kuitenkin laitellut, kuten tuon viime vuonna Kuusamosta hankkimani höyhentyynyn. Se on juuri sopiva meidän kodin pääsiäishenkeen. Kaunis ja harmoninen, väritykseltään selkeä.



Pajunkissojakin kävin poimimassa pulloon, mutta olipas jännä huomata, etteivät ne vielä ole tänne kunnolla puhjenneet. Oman tontin hankiaisilla tepsuttelin todetakseni, että suurin osa pajuista hautoi vielä misujaan. Vain niissä, jotka olivat saaneet erityistä aurinkokylpyä, oli tupsuja.

Oksien kaveriksi heitin pari mustaa munaa. Olen vähän pohjamaalaillut munia tällä viikolla, mutta mietin vielä, millaista kuviota tai struktuuria niiden pintaan keksisi. Pikkuisen on sellainen olo, että yksivärisinäkin voisivat olla kivoja.



Kuvista voitte muuten huomata, että aiemmin vähän orpona pöyrinyt penkki on löytänyt tiensä olohuoneen nojatuolien taakse, ikkunan alle. Tuohon se solahtaa mielestäni mukavasti ja antaa uuden paikan tehdä asetelmia.

Joko teillä on laiteltu pääsiäistä kotiin, vai näkyykö se teillä millään tavalla sisustuksessa? Joillekin pääsiäinen taitaa olla jopa jouluun verrattava juhla, jolloin kokoonnutaan viettämään ja herkuttelemaan sitä porukalla. Itselle pääsiäinen on kuitenkin pienempi juttu, sopiva hengähdystauko kesälomaa odotellessa. :)


17 kommenttia:

  1. Todella kaunis sulkatyyny, tuollainen sopisi meidänkin olkkariin! :)

    VastaaPoista
  2. Tosi ihana sulkatyyny <3 kelpaisi :) ostin jokin aika sitten sulka kynttiläpurkin ja olen tykästynyt niin siihen :)

    K a u n i s t a <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulissa ja höyhenissä on kyllä paljon sellaista, joka viehättää! <3

      Poista
  3. Teillä on kyllä niin seesteinen tunnelma - tykkään kovasti, vaikka meidän huusholli onkin melkoinen värien sekametelisoppa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei teillä ole kyllä sopasta tietoakaan, ihan vimpan päälle olet värit yhdistänyt! <3

      Poista
  4. Tyylikästä ja rauhallista. Eihän aina tarvitse ollakaan kirkkaita värejä. Sulat ovat ihania :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime vuonna ymppäsin kevääseen niin turkoosia kuin keltaista, ehkä tällä kertaa on siksikin vuoro seurailla neutraalimpaa linjaa. :)

      Poista
  5. Kauniita kuvia! Tuo on oikein hyyvä määrä pääsiäishössötystä :) En tiedä vielä kuinka paljon itse laitan, mutta jotain täytynee keksiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsotaan, kuinka villiinnyn vielä noiden munien kanssa! :D

      Poista
  6. Tosi kaunista! Minullakaan ei ole perinteisiä pääsiäisvärejä sisällä, ainoastaan parvekkeelle ostin muutaman narsissin ja nekin vetelee siellä jo viimeisiään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin mietiskelin hetken, olisiko ulos kehitellyt jotain värikkäämpää, mutta kovat pakkaset taltuttivat ne mietteet - tänäkin aamuna oli rapsakat 20 astetta kylmää, hrr!

      Poista
  7. Ihania kuvia taas! Minulle pääsiäinen ei ole niin suuri juhla, hain kylläkin pari narsissia kaupasta, siinä se taitaa olla :)

    VastaaPoista
  8. Kauniilta ja seesteiseltä näyttää :) Samoilla linjoilla mennään, kirkkaat narsissit ym eivät nyt tunnu jotenkin oikeilta. Ulkona vielä menee, ja kevätkukat ulkona piristääkin, ennen kun ensimmäiset lehdet ja muu vehreys puhkeaa.

    VastaaPoista
  9. Ihania kuvia ja niin kaunis tuo sulkatyyny. <3 Meillä kyllä laitellaan pääsiäistä, mutta maltillisesti ja tänä vuonna pääsiäistä vietetäänkin mummilassa. :)

    VastaaPoista
  10. Ihania kuvia ja kauniin näköistä! Ei tuo kyllä keltaista kaipaakaan. Itse olen tänä vuonna yllättynyt itsestä ja ostanut useammankin kerran narsisseja vaikken keltaisesta muuten niin välitäkään :) en niin jaksanut laittaa pääsiäistä,muutama lasten tekemä juttu ja se riitti :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...