15.3.2015

Arvontamuistutus!

Erinomaista sunnuntaita! Kurottaudun täällä aamuisen kahvikupin takaa ja muistuttelen käynnissä olevasta Country by Mail -arvonnasta. Jos siis et ole siihen vielä osallistunut, niin hiiri linkille: KLIK!

Mahtavia juttuja tekee tuo aurinko! Tämän muistuttelupostauksen kuvituskuvaksi pääsikin House Doctorin lasiboksin muodostama varjo, niin hauska! Aamusta voin kertoa sen, että ihan parasta torkuttelua on ollut tänään: kun herätyskello soi, torkutin siitä ensin yhden tunnin eteenpäin ja sitten vielä toisen. Jos en muuta syytä keksi sunnuntaiselle pärisijälle, niin ainakin sen, että aikavahtia voi nautinnolla ja hyvällä omallatunnolla tyrkkiä eteenpäin. 

Mites siellä on heräilty viikon viimeiseen päivään? Kaunista sunnuntaita! ♥


3 kommenttia:

 1. Huikea kuva :) aivan ihana :)

  Täällä on varaston siivous projekti ollut käynnissä ja nyt jo hyvässä mallissa. :) huh. Onkin ollut jobi!

  Iloista päivää <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos muistutuksesta! Ois voinut muuten mennä ohi. Täällä olen pakertanut koko päivän koulutehtävän kanssa, mutta nyt se on jo lähes valmis. Jes! :) Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. Oi, miten hauska kuva! Mä oon kanssa viikonlopun aikana bongaillut lukuisia, kauniita valon ja varjon leikkejä:)! Ja aivan ihanalta kuulostaa tuo torkutus! Meillä herätyskellot ovat semmoisia, että ne eivät tottele torkutusta; tänäänkin herätys oli klo 6.30, kääk!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...