11.3.2015

Marokkolaislaatta ♥

Virkeää huomenta! Tänään täytyy olla erityisen skarppina, sillä meillä on koululla hiihtokilpailut ja minun tehtäväni on olla vastaanottamassa ja kellottamassa maaliintulijoiden aikoja. Vähän jänskättää paitsi kisailijoiden, myös oman suoritukseni puolesta... No, iltapäivällä saa jo sitten jätskit kourassa tuuletella pokaaleja.

Kisahumun alla haluan esitellä teille myös muunlaista humua, sisustusinnostuksella väritettyä. Viikonloppuisen Oulu-reissumme paras tuliainen kun on tässä, upea marokkolaislaatta! Voitte vain kuvitella, miten haltioituneena nostin tämän lauantaina Lifestylenordicin tiskille. ♥

Sementtilaatta on Tine K:n tuote. Se on paksuudeltaan reilunkokoinen ja pinta-alaltaan 20x20. Kuvio on siitä hyvä, ettei se tarvitse muita laattoja täydentyäkseen - useimmat muut marokkolaislaatat kun vaativat vähintään neljän kappaleen kimpan, jotta kuosista muodostuu isompi, yhtenäinen kokonaisuus. Useamman laatan satsille en keksisi meiltä riittävänkokoista laskutilaa, joten siksi yksi kappale on parempi - se pääsee näin myös paremmin oikeuksiinsa. Taikka toisaalta, voisihan laattoja laittaa limittäin pystyasennossa nojailemaan; silloin ne mahtuisivat useampaan paikkaan mutta eivät kuitenkaan pääsisi muodostamaan isoa kuvioalaa.


Olen pyöritellyt laattaa jo monessa paikassa. Se sopisi hienosti niin pystyasentoon, alustaksi esineille kuin näytille yksinäänkin. Nyt jätin sen tuohon paraatipaikalle, lipaston päälle, missä se on koko ajan katseiden alla. Kunhan meille tulee seuraavan kerran kahvitteluvieraita, laatta pääsee osaksi mustavalkoista kattausta.

Marokkolaislaattoja oli saatavilla kolmea eri kuviota. Tämä minun yksilöni, Tilestar, oli vastasaapunut, vielä pahvilaatikossa tiskin vieressä. Saapuneet erät olivat pieniä, joten jos joku siellä innostuu hamuamaan laattoja itselleen, kannattaa olla nopea. Kivijalkaliikkeen lisäksi näitä voi hankkia Lifestylenordicin nettikaupasta, klik. Maksettu mainos tämä ei ole, vaan vilpitön vinkki muille samanmielisille. :)

Huomaattekos tuon viimeisimmän kuvan valoilmiön, pienen läiskän keittiönurkassa? Olen ollut uskomattoman iloinen ja voimaantunut jokaisesta auringonpilkahduksesta - siitä tietää, että valon suhteen on ollut ilmeinen puutostila. Mikä lämpö paisteessa jo onkaan!

Vaan nyt todistamaan kaisamäkäräismäisiä spurtteja ja kerttuniskasmaista liikunnaniloa. Peukut pystyyn, etten möhli sekuntikellon kanssa! ;)

Iskevätkö marokkolaislaatat teidän sisustussuoneen?20 kommenttia:

 1. Nuo laatat oli upeita, itsekin kävin tässä muutama päivä sitten niitä ihastelemassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä onnellisilla on Lifestylenordic niin lähellä! <3 Itselle on harvinaista herkkua päästä siellä käymään. :)

   Poista
 2. Kiitos vinkistä, jotain tällaista on ollut etsinnässä jo hetken aikaa, täytyypä kurkata Lifestylenordicin valikoimat. :) Ihana tuo sinun laatta, upea kuviointi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ehdit kurkata valikoiman, itse huomasin nyt että tämä Tilestar-malli oli jo nettikaupasta poistunut! :)

   Poista
 3. Upea laatta! Just kiva kattaukseenkin. Ja sama juttu, tänäänkin oli ihana herätä kun koti kylpi auringonvalossa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parasta aikaa katselen täälläkin, kun auringonsäteet seikkailevat jälleen seiniä pitkin.. Iiihana valo! <3

   Poista
 4. Kaunis :) Marokkolaiskuvioissa on sitä jotain...niin kuin etnishenkisissä kuvioissa muutenkin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, jokin näissä kuvioinneissa iskee. <3

   Poista
 5. TineK laatat ovat kauniita <3
  Käy hyvin teille. Täällä kanssa ollaan onnellisia auringosta.
  Mukavaa loppu viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse rakastuin tähän ihan hetkessä. <3 Mukavaa viikonloppua sinne!

   Poista
 6. Ompas söpö ilmestys ja ihan näköisesi :) Minuun ei juurikaan marokkolaisuus iske, mutta toisaalta tämä yksilö on kyllä aika sympaattinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla raja menee värimaailmassa - mustaa, valkoista ja harmaata ihastelen, mutta värikkäämmät marokkolaiskuosit ei iske. :)

   Poista
 7. No iskee!! Kurkkaa vaikka meidän keittiöön :D Ihana on tämä mustavalkoinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeij, minäpäs tuun kurkkaamaan! :) En ihmettele, että iskee! <3

   Poista
 8. On niin viehättävä! :-) Paikka olisi valmiina! <3 Vaikka kuten sanoit, moneen tarkoitukseen sopiva! :-)
  Upea kuviointi! :-)

  Aurinkoista viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä olisi sittenkin pitänyt hankkia näitä enemmän, moneen eri paikkaan... ;) Iiiihanaa viikonloppua! <3

   Poista
 9. Marokkolaiset laatat ovat niin upeita :) Töissäkin tulee ihasteltua aina niitä Marrakech Designin laattoja ja jos vain olisi kunnolla rahaa haluaisin ehdottomasti laskuistimme lattiaan sellaista..... Ihan parikin laattaa olisi kivaa, koristeen vaikka :) Ihanaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä laatassa tykkään kuvioinnin lisäksi karheasta pinnasta ja neliön jykevyydestä. <3 Täytyypä tutustua Marrakech Designiin, tiedä kuinka näihin hurahtaa! :) Aurinkoista kevätpäivää!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...