3.3.2015

Aamun lempinäkymä

Talvilomani on humpsahtanut jo melkein puoliväliin. Luulin, että lomamoodi muotoutuisi rentoutumisesta ja sohvalla köllöttelemisestä, mutta kaikkea kanssa! Energiaa ja innostusta onkin riittänyt niin, etteivät päivän minuutit riitä kaikkeen siihen, mitä haluaisi tehdä. Ja ihan siis kodin seinien sisällä on riittänyt tätä mieluista puuhasteltavaa. Ei mitään isoa ja mullistavaa, mutta pientä ja tarpeellista - jopa siinä määrin, että haaveilemani työhuoneen uudistaminen jää vielä tuonnemmaksi.

Tänä aamuna tipsuttelin miehen perässä pois sängystä ja jäin katsomaan tätä kuvien näkymää. Vaikka tykkään tarkastella ja kuvailla asioita yksityiskohtaisesti, tulevat tällaiset huoneesta toiseen avautuvat maisemat heti toisena suosikkinani. Olohuoneeseen ja vierashuoneeseen osuva valo on ollut tänään niin tasaista ja puhdasta, ettei kuvia tarvinnut kirkastaa tietokoneella ollenkaan.

Korissa oleva tyyny on enemmän kuin ajankohtainen kuvauskohde, sillä pyöritin eilen useamman pesukoneellisen sisustustekstiilejä, lähinnä tyynynpäällisiä ja verhoja. Ajattelin, että nyt olisi aikaa klikkailla käyttämättömiä myyntiin. Tuonkin kuvan tyynyn sisään kurkkasin ja löysin päällisen alta yhden alle jemmatun. Minulla on sellainen "kätevä" tapa, että tyynynpäällisten vaihdon aikaan laitan vain uuden päällimmäiseksi ja entinen kuosi jää sen sisään. Mitä noita turhaan pois näpräilemään, kun eivät vielä kaipaa pesua ja ovat käyttövalmiina kun siltä tuntuu. No joo, olisivat tietenkin käyttövalmiita jos ne muistaisin - löysin eilen parhaimmillaan kolme kerrosta tyynynpäällisiä yhden tyynyn ympäriltä! Jopa sellaisia, joiden olemassaoloa en enää muistanut. Heh, voisi kai sanoa, että tyynynpäällisiin ilmenee täällä tietynlaista heikkoutta. Ja että onhan noita aika vähentääkin.

Musta kaappi jäi minulta tänään auki, kun otin sieltä lautasliinan aamupalalle. Instasta voitte kuikata, mitä tykkään aamuisin suuhuni kauhoa (nimimerkkinä tietenkin deko133). Vielä kun siirtelisin mustavalkoiset Taika-astiat hyllyille, olisi kaappivanhus jo aika hyvin somistettu.

Millaisia lempinäkymiä teidän kodeistanne löytyy? Tunnustautuuko joku muukin tyynynpäällishamsteriksi?

Tormakkaa tiistaita!


26 kommenttia:

  1. En yhtään ihmettele, että on lempinäkymä!! Ihanalta kuulostaa lomanne!

    Meillä kanssa viime sunnuntaina piti vain laiskotella ja chillailla, mutta kun päivän päätteeksi aloin miettimään mitä kaikkea olimme tehneetkään ( tunnin rääkkijumppa, kellarin järjestely, siivous- ja eteisenkaapin järjestely, vaatehuoneen siivous, kokkailu ja leipominen, kaupassa käynti ja 1,5h:n pyöräily/kävelylenkki )niin ei kai se sitten ihan laiskotellen mennytkään! Mutta toisaalta oli ihanaa, kun sai tehdä asiat juuri omassa tahdissa eikä niitä ollut pakko tehdä!!

    Kivaa viikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kuulostaa tosi tehokkaalta päivältä! :) Mutta ehdottomasti, parasta on just se, että saa tehdä hommat omassa järjestyksessä ja aikataulussa! :)

      Poista
  2. Hehee! Huvitti kerrassaan tuo tyynynpäällisten päällekkäin laitto, ja vielä kun muistais mitä siellä alla on :D :D
    Täällä ilmoittautuu yksi tyynynpäällisten hamsteri! Niitähän löytyy kaapista joka lähtöön. On sitten mukava vaihdella mielen mukaan! Pentikin tekstiilit kolahtaa usein ja miten sattuikin, että viime viikolla ystävämyynnistä lähti taas pari sinivalko-raitaista mukaan :-)
    Lempinäkymiä kotona, kyllä! Ja monessa kohtaa! Välillä pitää oikein istahtaa alas ja nauttia näkymästä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyynynpäälliset on vaan niin helppo, nopea ja edullinenkin tapa sisustaa, ettei niihin oikein voi olla haksahtamatta... ;D

      Poista
  3. Kauniita kuvia jälleen! Ja ihana valo <3 Täällä sataa lunta =O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin tuli jotain ihme räntää, kummallinen talvi! :o

      Poista
  4. Varmasti yksi lemppari näkymistä, en yhtään ihmettele <3 todella kaunista :) ja kuvasi... <3

    Täällä käsi nousee tyynynpäällis hamstraajalla :) hih.

    Ihanaa loman jatkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi niitä ylimääräisiä päällisiä voi sitten kierrättää seuraavalle omistajalle. :)

      Poista
  5. Kauniit näkymät ja kuvat, tunnelma välittyy tänne asti.
    Hyvää loman jatkoa!

    VastaaPoista
  6. :D en oo kyllä ennen kuullut moista tyynynpäällisjuttua, hauska! Ihana valo!

    VastaaPoista
  7. Kaunis näkymä! Minun blogissa olikin juttua samasta asiasta pari päivää sitten. :)
    Tunnustaudun "tyynynpäällishamsteriksi". Lisäksi taidan olla kynttilänjalka/tuikkukippohamsteri ja torkkupeittohamsteri. Onneksi nämä paheet eivät vahingoita minun terveyttä, korkeintaa pankkitiliä vähän...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei hitsi, niin olikin! :) Similar minds think alike! Sopivia hamsteriuden aiheita - pieniä ja harmittomia! :)

      Poista
  8. Toooosi kauniit kuvat♥ Mun lempparinäkymiin kuuluu myös huoneesta toiseen menevät näkymät (vaikka yksityiskohdistakin tykkään hurjasti)!

    Iloista lomanjatkoa! Muistahan rentoilla myös♥♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viimeistään viikonloppu on tarkoitus ihan vaan relata! <3

      Poista
  9. Minäkin pidän eniten näistä näkymistä huoneesta tai tilasta toiseen. Ne tuovat asuntoon syvyyttä. Kaappi on kyllä niin kaunis!

    VastaaPoista
  10. Kaunis on näkymä ja tuo kaappi on ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaappiin olen edelleen yhtä lääpälläni kuin alussa. :) <3

      Poista
  11. Kaunista ja harmonista. Kaapista tykkään minäkin kovasti. ja värimaailmasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Värimaailma on tosissaan kovin rauhallinen, tuntuu ettei pää sulattaisi sävyjen miksausta nyt ollenkaan.. :)

      Poista
  12. Hih, mulla ihan samanlainen tapa noiden päällisten kanssa! Enkä sit tosiaan muista mitä omistan ;) Joskus mietin et yksikö mulla vaan näitä päällisiä oli, kunnes jonkun päällisen alta kuoriutuukin toinen samanlainen. Onneksi on siis muitakin! Servetit ja naulakot/koukutovat olleet toinen sisustus paheeni...!

    VastaaPoista
  13. Hei jee, samis!! :) Servettejä huomaan itsenikin hamstraavan. ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...