16.3.2015

Paras huopa




Heippa! Pehmoisia terveisiä näin maanantaiksi, sillä ajattelin näyttää teille tämänhetkisen lempihuopani. Vilttejä ja muita vastaavia nöttösiähän meiltä löytyy hirmuisesti, sillä en vietä päivääkään käpertymättä torkkupeiton alle. Annon Kori-huopa on nyt ehdoton ykkönen. Niin pehmeä ja paksu! Kuosikin erittäin mieleinen. Jos jotain voisi tai täytyisi fiksata, kasvattaisin pinta-alan kaksinkertaiseksi. :)

Kuvatessa astuin kerta kerralta askeleen taaksepäin, joten kuvakulma laajenee otoksittain. Viimeisessä ovat mustan kaappivanhuksen ovet auki, sillä viimeistelin eilen hyllyjen asetelmia. Pääsette pian näkemään, kuinka olen esineitä kyytiin sommitellut.

Pehmoista maanantaita!

P.S. Vielä huomiseen asti aikaa osallistua Country by Mail -arvontaan, klik!


26 kommenttia:

  1. Kivan näköinen! Mun pitäisi ehdottomasti saada joku hieman kevyempi/ohuempi/mutta lämpöinen huopa kevääksi ja kesäksi! Täytyykin käydä kurkkimassa vaihtoehtoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en enää uskalla vilkuilla uusia huopia, pitää varmaan lähikuukaudet kulkea laput silmillä... ;) Nämä on minun heikkous!

      Poista
  2. Tuo on kaunis <3 tälläinen vilukissa kun tarvitsee aina vilttiä ympärilleen sohvalla :)
    Kauniisti olet kuvannut <3

    Ihanaa alkuviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ei sohvalla oikein osaa olla, jos ei ole huopaa jonka alla lämmitellä. <3 Ihanaa viikkoa sinnekin! :)

      Poista
  3. IHana on! Itsekin olen kyseistä huopaa katsellut. Pitäisi kyllä ostaa kesäksi joku kevyemmän näköinen huopa. Nyt mulla on tekoturkishuopa ja se on melko talvinen. Huopakaupoille siis. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä osui silmiin heti, kun Oulussa astuin Kodin Ykköseen. <3 Minulla on vielä karvataljat keittiöntuoleilla, en oikein osaisi luopua niistä kun ovat ihanan pehmeät ja lämpimät istua! :D

      Poista
  4. Oi, rakastuin tähän huopaan välittömästi. Vaikka kevät tuo värejä mukanaan, itse huomaan kiinnostuvani eniten harmaan eri sävyistä.

    http://newbeginnings6.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin on hyvin harmaa kevät meneillään. :) Tavallisesti on jokin väri viehättänyt keväisin, mutta nyt mennään hyvin harmonisella värisuoralla!

      Poista
  5. Todella kaunis huopa. Ja laatikko on ihanan rouhea. Aurinkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laatikko on vanha omppulaatikko jostain kaukomailta, ehdottomasti yksi lemppariesineistäni. :) Kyllä on aurinko hellinyt, kiitosta vaan! Toivotaan että paiste jatkuisi! :)

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Tässä on kivana jujuna se, että toisella puolella sävytys on tummemmalla harmaalla vaaleampaa ja toisella taas vaaleammalla tummempaa. :D

      Poista
  7. Kaunis yksilö kyllä ♡ Kummasti näitä peittoja kertynyt meillekin :'-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi näitä voi levitellä vähän joka huoneeseen! ;D

      Poista
  8. Kaunis huopa, tykkään kuosista minäkin hurjasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuosi on niin selkeä ja rauhallinen, vaikka toistaalta toistaa pientä ja aktiivista kuviota. <3

      Poista
  9. Hauska tuo loittoneva kuvasarja! Ja peukku myös viltille, se on todella kaunis sekä värin että kuosin puolesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomaa aina toisinaan kangistuvansa tiettyihin kuvaustapoihin (lähikuvat vs. yleisnäkymät), joten tällaisesta pientä potkua itsellekin! ;)

      Poista
  10. Ihana blogilöytö! Kauniita kuvia ja kaunis koti, lukijaksi jäin :) Jos haluat niin käy kurkkaamassa omaa blogiani, puuhiani saa alkaa seuraamaan ja kommentit piristävät. www.amandanunelmia.blogspot.fi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Amanda! <3 Täytyy tulla vastavierailulle heti kun on tovi aikaa istahtaa! :)

      Poista
  11. Tosi kauniin näköinen huopa! Ihanat kuvat myös :) Oikein mukavaa ja aurinkoista päivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tekevät mokomat näistä liian ihania, ettei tällaiset naisihmiset osaa kaupassa vastustaa... xD Oli vallan aurinkoinen päivä, toivotaan näitä lisää! <3

      Poista
  12. Täällä on etsitty jo jonkun aikaa kunnon huopaa tai siis lähinnä haaveiltu ;) Ikean huovat alkavat olla jo hyvin kuluneita.. Tuo voisi sopia omaankin kotiini, kaunis on!! ja ihanat ihanat kuvat! Mukavaa tiistaita sinne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Annolla näyttää olevan monia kauniita vaihtoehtoja! <3 Harmi, että meidän lähin Kodin Ykkönen lopettaa, nyt joutuu keksimään uuden paikan missä hypistellä Annon tuotteita. :/ Kivaa tiistai-iltaa!

      Poista
  13. Kaunis huopa! Sopivan rauhallinen kuvio ja iätön väritys. Meillä on myös huopia lähes jokaisessa huoneessa. Iltaisin tulee yleensä istuttua sohvalla, jolloin on mukava käpertyä huovan alle. Villa on mun suosikki, lämmittää mukavasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on jotain koukuttavaa, kuin tuleen katsoisi ja kuin takan edessä lämmittelisi. :) Oi, käpertyminen huovan alle on ehdottomasti yksi elämän iloista! Ja siellä alla täytyy nimenomaan olla mahdollisimman sikkurassa, kaikki ilmaraot tukittuna! :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...