8.11.2012

Aluskatetta ja tuulensuojalevyjä

Kyllä se alkaa jo kodiksi hahmottua! Talossa on nyt kattotuolit ja päätykolmiot paikoillaan. Aluskate ja tuulensuojalevyt on tehty puolivaiheeseen asti. Hieman uumoilemaamme verkkaisemmin on tämä alku edistynyt - rakennuksella oli tänäänkin hommissa vain kaksi virolaista, vaikka luulimme pystytystiimin olevan nelihenkinen. Miehet eivät tee kovin pitkää päivää; iltapäiväneljältä tilukset ovat yleensä olleet jo ihan hiljaiset. Toisaalta meille on ihan sama, missä aikataulussa mikäkin tapahtuu, kunhan talo on luovutuskunnossa viikolla 14. Toisaalta taas olisi mielekästä saada rakennus sateelta suojaan ennen kuin taivaalta viskoo taas vettä. Ihmeen hyvä tuuri vesisateiden suhteen on nyt kuitenkin tällä viikolla ollut, sillä hentoista lumisadetta kummempaa ei yläilmoista ole tullut. Täytyy toivoa ja koputtaa puuta, että sateettomat päivät jatkuisivat vielä edes vähän aikaa.
Tässä tämänpäiväinen raksatilanne kuvin:

Virolaisten rakennustelineet eivät ole ihan tukevimmasta päästä:

 Viime viikolla paremmin paikoilleen kiinnitetty kyltti ohjaa tontille:

Domukselta tuli vastaus eteisen liukuovikaapeista. Ja JEEE, vielä oli vaihdos mahdollinen, vaikka timpurille välitettävät kalustekuvat jo putkahtivatkin postista. Muutos olikin hinnaltaan aiempia keskusteluja pienempi, "vain" 220 €.

Liesituuletin aiheutti äskettäin päänrapsutuksia, sillä emme olleet varmoja, millainen kapine meille on tulossa. Peruspakettiin kuuluu sellainen kuppainen valkoinen, emmekä ole sopineet sen vaihtamisesta muunlaiseen. Meille kuitenkin tulee keittiöön rosterinen kodinkonepaketti, ja ilmeisesti sen kylkiäisinä myös liesituuletin on rosterinen. Eikä mikään kalusteisiin upotettu littana malli, vaan UPO:n kuputuuletin. Nam.

Tällainen:

Pintamateriaalit on nyt valittu ja merkattu ylös. Ihmeen kivuttomasti homma hoitui! Valinnoista raporttia vielä vähän tuonnempana.

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...