29.3.2013

Perjantaitouhuja

Olipas IHANA herätä ilman hoppua aamuaurinkoon! Meidän makkarimme on sopivasti siinä kulmassa, että aurinko kutittelee aamulla silmät auki. Tänään on touhuiltu rauhallisessa tahdissa paikkoja kuntoon. Nyt ollaan päästy jo siihen vaiheeseen, että kaikki kamppeet ovat kotona (enemmän ja vähemmän) paikoillaan, suuremmat ponnistukset on touhuttu ja nyt on meneillään se mukavin vaihe, eli pienempien tavaroiden asettelu ja puhdetöiden askarointi. Seuraavana projektina olisi mietiskellä, mitä ja miten laitetaan seinille.

Tänään on muun muassa...

...aseteltu pääsiäistä kukkasin...

...sommiteltu...

...asennettu loput verhotangot...

...silitetty tankoihin verhoja...

...siistitty paikkoja...

 ...pesty kiuaskiviä...

...ja kiinnitetty eka seinätarra pesuhuoneen oveen.

Meillä ei muuten ole vieläkään sitä ruokaryhmää! Sen piti tulla ilmaisella kotiinkuljetuksella ennen pääsiäistä, mutta eipä ole näkynyt. Allekirjoittanut yritti eilen 11 eri ihmisen kanssa selvittää, missä kalusteet oikein ovat. Vaan kukaan ei tiedä! Itella on Maskun kalusteliikkeen mukaan jo hakenut ruokaryhmän matkaan, mutta sitä ei löydy postin lähtöterminaasta eikä täältä saapumispaikkakunnalta. Miten kukaan ei voi tietää, missä lähetys on? Varsinkaan, kun kuljetusmatka, 80 km, ei ole kovinkaan pitkä. Oltaisiin lähdetty jo itse hakemaan sitä jostain varastosta tai terminaalista, mikäli joku olisi tiennyt mistä sen olisi voinut hakea. Tämä on mennyt jo ihan naurettavaksi farssiksi. Odotellaanhan mielenkiinnolla, kuinka asia lutviutuu pyhien jälkeen Kökköä kyllä olla pääsiäinen ilman ruokapöytää.3 kommenttia:

 1. Voihan kurjuus tuota ruokailuryhmää, huomasinkin FB:ssa jutun. Tuttavapiirissä on ko. yrityksestä ihan vastaavanlainen kokemus. Toivottavasti tavarat löytyvät ja saatte jotain hyvitystä.

  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. MISTÄ ON PERÄISIN NOIN HIENO SAUNAN OVEN TEIPPI?

  VastaaPoista
 3. Teippi on tilattu muistaakseni Tarravimman nettikaupasta, löytyy googlettamalla spa-ovitarraa. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...