2.3.2013

Kiintokalusteet paikoillaan

Kiintokalusteasennukset valmistuivat eilen. Hommat olivat sujuneet supsikkaasti ja kalusteet näyttävät juuri siltä miltä pitikin. Tilat hahmottuvat taas harppauksen verran paremmin, kun kalusteet tuovat oikeita mittasuhteita huoneisiin. Asennusten myötä isännän ja emännän makkarin oven aukeamissuuntaa pitää vielä pohtia uudestaan, sillä nyt kun vaatekaapit ovat paikoillaan, näyttäisi siltä, ettei suunniteltu aukeamissuunta ole vaihtoehdoista järkevin...

Vaihdoimme viime metreillä eteisen tummat saranaovikaapit vaaleaksi liukuovisysteemiksi. Ja kyllä kannatti, liukuovet näyttävät todella kauniilta, ja toisen oven iso peili antaa eteiseen lisää valoa ja tilantuntua. Eteiskaapiston asennuksessa piti hieman soveltaa, sillä se ei ensin meinannut korkeutensa puolesta sopia paikalleen. Ratkaisu ja tarpeeksi korkeutta löytyi, kun päätettiin olla asentamatta kaapistoon sokkeli, joka itse asiassa olikin täysin turha ja vanhahtava kyseiseen paikkaan.

Yhtä kodinhoitohuoneen kaapinovea odottelemme jälkitoimituksessa, sillä se oli vahingossa mennyt eräälle toiselle Dekon työmaalle. Lisäksi astianpesukone menee kokonaan uusintatoimitukseen, sillä siihen oli tullut kuljetusvaurioita.

Emäntä on ollut kovan influenssarynnäkön jaloissa, ja raksalla on tällä viikolla pyörähdellyt ainoastaan isäntä. Emäntä pääsi viimein tänään talolle tepastelemaan ja ihastelemaan valmiita kalusteita. Kuvat eivät enää tämän päivän nimissä onnistuneet, sillä keli humpsahti liian pimeäksi ja otoksista tuli ihan liian sinertäviä. Seuraavat maistiaiskuvat ovat siis isännän eilisiä otoksia, joissa tasojen päällä on suojapahvit. Pitänee huomenna valoisan aikaan käydä napsimassa laajemmin kuvia, joissa myös kauniit laava-värisävyä olevat tasot näkyvät.

2 kommenttia:

  1. Vau! Alkaa näyttää valmiilta! Tosi kauniit kiintokalusteet olette valinneet :) .

    VastaaPoista
  2. Kiitosta! Kalusteet on valittu tosi klassisella otteella, niihin ei haluttu väripilkkuja. :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...