15.3.2013

Siistiä? NOT!

Eipä uskoisi, että viikko sitten siivottiin paikat tiptop...
No, sotkut ovat tulleet sisätöiden etenemisestä. Laminaatit ovat nyt kaikkialla paikoillaan, suurin osa listoista on naksittu kiinni ja väliovien asentaminen on aloitettu. Listoittaja jatkaa hommiaan maanantaina. Kädet kytisivät jo loppusiivoukseen, mutta pintojen puunaaminen olisi vielä tässä vaiheessa turhaa, sillä pölyä ja purua tulee vielä. Tiistaista käyttöönottotarkastusta varten pitää kuitenkin siirrellä ja järjestellä tavaroita fiksummin.

Eilen pidimme raksalla neljättä tuntia palaveria Dekon työpäällikön ja valvojamme kanssa. Talon rakenteet lämpökuvattiin, eikä vuotoja havaittu. Kävimme tilat huone huoneelta läpi muidenkin huomioiden tiimoilta, vaikkei kyseinen katselmus vielä kai normaalisti tähän vaiheeseen kuuluisikaan. Työpäällikkö kirjasi havaintoja ylös ja lupasi ottaa sovitut asiat hoitaakseen. Täytyy kyllä sanoa, että olemme Dekon työpäällikköön tyytyväisiä. Hän on koko raksataipaleemme ajan ottautunut kysymyksiimme ja huomioihimme nopeasti ja asiallisesti. Mistään seikasta ei ole tarvinnut lähteä kinaamaan, vaan kaikki hommat on käyty läpi yhteisymmärryksessä. Eilen juttua riitti asiasta ja sen vierestäkin, ja tuli oikeasti sellainen olo, että olemme asiakkaita jotka saavat hyvää ja ammattimaista palvelua. Näin sen pitää ollakin.

3 kommenttia:

 1. Hei, mielenkiinnolla kyselen, että paljon teillä on mennyt rahaa jos itse talon hintaa ja tonttia ei lasketa? Eli maatöihin, viranomaiskuluihin jne. Olemme katselleet samaa pohjaa, kuin te nyt rakennatte.

  VastaaPoista
 2. Heeh, meil näyttää just tältä tällä hetkellä! Ihanaa, että toisillakin on vähä tavaraa siel tääl ja sotkua :D ;) Ihan ton sotkun ja pölyn takii, en oo ottan kuviikaa aikoihin. :P Hyvin etenee hommat teillä!

  VastaaPoista
 3. Talo ja tontti poislukien muihin kuluihin on mennyt noin 50 tonnia. Aikalailla se, mitä budjetoitiinkin.

  Tuo pölyn määrä on kyllä jotain käsittämätöntä - sitä tunkee joka paikasta! :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...