27.3.2013

Vilautusta

Vielä ei ole näyttää laajempia otoksia kodin huoneista, mutta nyt kuitenkin pieni kurkistus yksityiskohtiin:

Makkarin kristallikruunu tekee kivan valokuvion:

Verhotangot odottavat asennusta:

Uunin testailua ja eilistä iltapalaa:

Käytiin matto-ostoksilla:

Aiemmin postauksen aiheena olleet pärekorit saivat maalia pintaansa:

Kello odottelee seinälle nostamista:

Nämä oli ekana paikoillaan:

Tänään yritämme saada entisen kämpän siivouksen mahdollisimman hyvälle mallille. Viime päivät ovat olleet pitkiä, kun olemme sompailleet ja laitelleet kahta paikkaa kuntoon. Olisipa jo valmista!

4 kommenttia:

 1. Ihanat korit!! Millä maalilla sait maalattua ku näyttää ettei maali rapise yhtään pois!??! Ja muutenki ihania "vilautuskuvia" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vielä mä vähä utelen että mikä tuo teidän lattia oli? Näyttää just sopivan vaaleelta, ei oo harmaa eikä kellertävä! Ku meillä on laminaattitilaus sähköpostin lähettämistä vaille valmiina, mietin että onko meidän laminaatti "oikean värinen"..

   Poista
 2. Pärekorit on suihkuteltu ihan Maxista löytyneellä spray-maalilla; ekat kerrokset mattavärillä ja viimeiset kiiltävällä. Hyvinhän tuo näytti tarttuvan, vaikken edes hionut koreja millään. :)

  Laminaatti on Upofloorin valkoöljytty saarni. Näyttää kyllä omaan silmään jopa paremmalta kuin uskalsi toivoa - lattian vaaleus on yksi tekijä, joka antaa tilantuntua.

  VastaaPoista
 3. Minäkin tykkään laminaatista, tosi kaunis sävy! Meillekin on tulossa vaalea lattia, mutta eipä ole vielä hajuakaan, että mitä laatua ja merkkiä...

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...