2.3.2016

Day by day

Päämäärätön kuvien käsittely tietokoneella on ollut hyvää tekemistä näinä päivinä, kun ei ole saanut oikein mitään muuta tähdellistä aikaiseksi. Näiden kuvien aiheeksi otin vielä vihreänä sitkuttelevan huonekuusen ja näkymän vierashuoneesta olkkariin päin.

Menneeseen viikkoon on mahtunut jos minkälaista tunteiden skaalaa. Kiitos kaikille teille ihanille, jotka kommentoitte edelliseen postaukseeni! ♥ Olo on nyt jo tasaantunut, vaikka edelleen tuntuu epäreilulta. Jälkikasvu on vieraillut ukin luona tiheään ja tässä on ehtinyt olla niin hyviä kuin huonojakin tilanteita. Vielä ei voi tuudittautua positiivisiin fiiliksiin, vaan kaikkeen täytyy varautua ja elää vain hetki kerrallaan.

Vielä pitäisi jaksaa kaksi päivää töissä, ja sitten pääsemme hiihtolomailemaan. Tulee tarpeeseen. Heti lauantaina meillä on vanhojen luokkakavereiden kanssa luokkakokous, joka irrottanee ajatukset hetkeksi muuhun. Olen järjestämässä kokousteluita, joten olen ylivarovaisesti koittanut väistellä influenssapöpöjä - lähipiirissä se on jo jyllännyt tovisen. Lomatavoitteenani on vain latautua, sillä tällä kertaa meillä ei ole tarkoitus erityisemmin reissuilla. Kelkkailemaan jos nohevoituisi, niin siinä olisi jo kylliksi aktiviteettia. Joko te olette jo lomailleet vai onko loma vielä edessä? Kiva olisi kuulla teidänkin puuhistanne. ♥

Aurinkoista loppuviikkoa!


5 kommenttia:

 1. Täällä lomailtiin viime viikko tai oltiin influenssan kourissa, lomareissu jäi näin tekemättä. Mutta, toivottavasti sinä selviät terveenä ja saat lomailla terveenä. Hyvin olet saanut huonekuusen selviämään, omani on jo nuokahtanut kokonaan. Mukavaa maaliskuuta!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä ja voimia sinne! <3

  Ihana huonekuusi siellä kuvissa vilahtaa, täällä into silmissä katsellaan kun oma oli pakko heittää pois reipas viikko sitten. Nyyh! Tykkään niin tuosta! :-)

  Täällä on loma edessä vielä, kun pitkän työputken jaksaa pian niin sitten! :-)

  VastaaPoista
 3. Näyttää niin ihanalta tuo huonekuusi. Nuo värit tuon ruukun kanssa on niin nappi! Musta-valko-puuyhdeistelmä on mulla nyt niin suosikkina. Kissahuusholliin tollasta ei kai viitsi edes kokeeksi ostaa. Minä odottelen vaan lomaa Suomeen kuukauden päästä, jee :-)

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä kovasti sinne! Mä lomailen vasta parin viikon päästä, mutta aika hyväntekeväisyyteen tämä viikko on mennyt, kun yksi lapsonen on kuitenkin kotona ja kaikki muut ympärillä tuntuvat lomailevan.

  VastaaPoista
 5. Hienoa, että loma on jo ovella! Meillä on juuri tällä hetkellä loma meneillään ja täytyypä taas todeta, että tuli äärettömän täydelliseen aikaan! Tuntui jo olo aivan siltä, että oli loman tarpeessa♥

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...