8.3.2016

Myö emännät

Onko teillä juhlittu naistenpäivää? Meillä ei varsinaisesti, mutta sain tänään päivävieraiksi emäntiä kaksin kappalein, siskoni ja yhteisen ystävämme sekä pienen siskonpoikani. Oli niin kiva höpötellä ja herkutella porukalla! Teimme yhdessä myös kauppareissun - marketissa seurailimme kukkaset kädessä vaeltavia miehiä ja mietimme, millaiselle naiselle mikin kimppu oli menossa. Vitsailimme myös omien miestemme aktiivisuudesta ja veikkailimme, muistaisivatko nämä päivää ollenkaan. En lotonnut oman pojuni puolesta, sillä en oikein itsekään miellä päivää erityisen juhlittavaksi. Mutta niinpähän tuo vain töistä tullessaan ojensi minulle kimpun vaaleanpunaisia ruusuja, niin suloista! ♥ Pikkuisen jo hämärsi kun näitä kuvia räpsin, mutta vienosta rakeisuudesta huolimatta huomaa, kuinka kauniisti kukat piristävät kotia.

Minä viettelen parasta aikaa hiihtolomaa. Viime viikonloppu oli supersosiaalinen ja tällekin viikolle riittänee kohtaamisia. Yritän kuitenkin pitää päivät mahdollisimman paljon ohjelmattomina, jotta olisi oikeasti aikaa tyhjentää päätä ja höllätä kehoa. Arki kutistaa luovuutta, ja sen haluaisin nyt loman aikana taas tavoittaa. Katsotaan, riittääkö viikko siihen! Ensi kuussa on myyjäistouhuja tiedossa, kun osallistun huhtikuun alussa Mansen blogikirppikselle ja paria viikkoa myöhemmin Kuopion kaksipäiväiseen Designmarketiin. Niitä varten riittää esivalmisteluja, joihin pitäisi myös jo alkaa orientoitumaan.

Iloista päivää kaikille ihanille emännille!


6 kommenttia:

 1. Ihanaa naistenpäivää myös sinne <3 <3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa naistenpäivää myös sinne <3 <3

  VastaaPoista
 3. Tänään mieheni yllätti, lähetti kukkia työreissultaan, liekö ikävä iskenyt.
  Hyvää ystävänpäivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Naistenpäivää olin toivottamassa! Mutta, onhan joka päivä myös ystävänpäivä tai ainakin niin tulisi ajatella. Pitää huolta ystävistään!

   Poista
 4. Ei juhlittu, mutta huomiseksi varattu pikkuinen reissu auttaa kummasti eikä naistenpäivän siivousoperaatio tuntunut enää yhtään pahalta ajatukselta ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...