18.6.2016

Ovi auki työhuoneeseen

Fiuf, työhuone alkaa viimein näyttää muultakin kuin varastolta. Kevään myyjäistapahtumat täyttivät tilan laatikoista ja kapsäkeistä, mutta olen viimein saanut raivattua tavaroita omille paikoilleen. Vastapäisellä seinällä on työpöydällä vielä kuitteja järjesteltävänä, mutta tämä pianonseutu on jo mukavaa katseltavaa. Kehtaa pitää oveakin auki. 

Tämä piano saapui meille viime kesänä. Oikeasti se oli puunvärinen, mutta maalasin komistuksen valkoiseksi seinämaalilla. Maalipinta on pysynyt oikein hyvänä, ainoastaan liikkuva kosketinkansi on nirhannut valkoista muutamista kohdin mukaansa. Kirpparilta löytämäni pianotuoli olisi taas hieman fiksauksen tarpeessa, sillä ruuviosan päässä oleva istuintaso on muuttunut melko kiikkeräksi. Pitäisi kehitellä sille pientä tuentaa, niin uskaltaisi keinua pimputtelujen tahtiin tuolia varomatta.

Säätiedotuksen mukaan viikonlopun saa viettää tiiviisti sisäpuuhissa. Ei haittaa ollenkaan, kyllä täällä tekemistä riittää! Otin äitiltä lainaan höyrypesurin - sillä olisi tarkoitus testailla ainakin pesuhuoneen puhdistamista. Ja jos intoa riittää, voisi työhuoneen raivauksen viimeistellä ja siirtyä käymään läpi vaatekaappeja. Muutamat hyvät kahvitkin olisi tarkoitus keitellä, kun tuo samassa talossa asuva pojankönsikäs täyttää tänään vuosia. ;)

Kivaa viikonloppua!


5 kommenttia:

 1. Kaunis työhuone ja ihana tuo piano. Itselläni on piano vanhemmillani edelleen sijoituksessa, kun ei mahdu meille tai ole "seinätilaa". Tuoli on kaunis löytö, toivottavasti saat ehostettua kuntoon.
  Täällä myös nautitaan sateesta ja sisätöistä. Höyrypesurin otin jo eilen esille ja nyt odottaa käynnistäjää.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Mahtavia kuvia ja kaunis huone <3 mulla aina katse kiinnittyy tuohon huippu penkkiin, se on symppis <3

  VastaaPoista
 3. Toi piano on kaunis; kyllä kannatti maalata.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana näköistä jälleen kerran! Ihania sadepäiviä :)

  VastaaPoista
 5. Ihana näkymä ovesta! Tuo tuoli on tosi söpö :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...