2.1.2015

Metallijakkara


Syyskuussa tein blogiin kollaasin teollistyylisistä metallijakkaroista. Silloin haaveilin meille Pentikin Delhiä, ja niinpä vain unelmat kävivät toteen! Siinä se nyt odottaa paikalleen pääsemistä, tuo pieni symppis.

Koska koulutuoli on toiminut niin kovin hyvin vierashuoneen työpyödän kanssa, en aio siirtää Delhiä tuota eloa häiritsemään. Sen sijaan, se odottaa kuuselta vapautuvaa paikkaa takan vieressä. Siinä metallijakkara pääsee paremmin ilahduttamaan silmää ja toimittamaan aputason ja -tuolin tehtäväänsä.


Delhi on viimeinen joululahjoistani, joita teille täällä blogissa esittelen. Tämä, Taika-astiasto ja kameratarvikkeet olivat niin kova lahjakimppa, että pukki tuskin pystynee enää jatkossa laittamaan näistä paremmaksi. ♥

Vuoden vaihtumisen kunniaksi meille iski vimma karsia varastot tyhjiin kaikesta turhasta. Tai no, emmehän me koskaan olekaan olleet ansiokkaita tavarahamstereita, mutta muutamasta isommasta kalusteesta ja turhasta tekniikasta on kiva päästä eroon ja saada samalla pari extrakymppiä takataskuun. Eilinen menikin meillä tavaroiden kuvailuun ja myynti-ilmoitusten rustailuun, jospa ne humpsahtaisivat nopeasti uusille omistajille.

Onkos teihin iskenyt mitään vimmaa näin uuden vuosialun kunniaksi, vai jatkuuko tämä vuosi samoilla linjoilla mihin entinen päättyi?

Kivaa viikonloppua!




24 kommenttia:

  1. Yritin etsiä netistä Pentikin sivuilta tuota jakkaraa, mutta en löytänyt. Niitä on varmaan sitten niissä liikkeissä.
    Sun omahan on pukin pajasta; )
    t.-A

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, liikkeistä löytyy, muttei kaikista. Mitä itse olen kuljeskellessani katsellut, en ole löytänyt tätä esimerkiksi Kuopion tai Jyväskylän Pentikeistä. Rovaniemellä tällainen oli, ja olisikohan peräti ollut myös täällä meidän kotoisassa Iisalmessa?! :) Mutta niin toki, tämä minun versionihan on totta tosiaan pukin pajasta! ;) Lähetetty tänne Savoon Kuusamon paketointipisteestä, eli jos ei lähimmästä toimipaikasta löydy, toimitetaan myös tilauksesta.

      Poista
  2. Hyvännäköinen tuoli. Täällä on säästämisvimma alkanut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei minä bongasinkin sinun säästöpostauksen lukulistalta, mutta en ole vielä ehtinyt kommentointikierrokselle! :) Idea on mahtava! Säästämisestä itse asiassa mekin vähän heiteltiin toiveita, katsotaan onnistuuko!

      Poista
  3. Oi että, onpa tosi kiva tuoli! Mekin kaivataan lisää tuoleja uuden ruokapöydän ympärille, vielä on vähän hakusessa minkälaiset.... Ihanaa uutta vuotta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa uutta vuotta sinnekin, Susanna! :) Minulla on jokin kummallinen viehtymys tuoleihin. Olen itse asiassa meidänkin ruokapöydän tuoleja miettinyt, ja jostain saanut päähäni, että olisipas vähän modernimmat pirtinpenkit hienot!

      Poista
  4. Wau mitä lahjoja olet saanut! Tuo jakkara on ihan nappivalinta teille. :) Myin juuri meidän mustan Kannon Facekirpparilla (se oli väärän värinen ;) ) ja muutakin tavaraa vois laittaa myyntiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hihityttävän kiva tunne, kun saa jotain menemään! Facekirpparin taikaan mekin vasta tutustuimme, ja vitsit miten tehokkaalta kanavalta vaikuttaa! :)

      Poista
  5. Söpis jakkara, sopii sisustukseenne kuin nenä päähän :) Minulla on meneillään joku ostovimma täällä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitähän se typy siellä ostelee?! :D Muista postata hankinnoistasi! :)

      Poista
  6. Upea jakkara, kivan erilainen :)

    VastaaPoista
  7. Aivan ihana tuo jakkara :). Mulla on vimma vähentää tavaraa eikä hankkia mitään lisää ennen kuin kaikestaturhasta on päästy eroon!!! Sellainen vimma täällä ;).

    VastaaPoista
  8. Ihana <3 Sisustusvimmahan se on aina vaan, koskaan ei tunnu tulevan valmista.. :'-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, niinhän se meillä hupsuilla taitaa olla! <3

      Poista
  9. Tosi kaunis jakkara, tuollaiselle olisi käyttöä minunkin kodissa.
    Minun on pakko hillitä vimmoja nyt, koska tämä tammikuu menee pääosin maailmalla lomaillen. Mutta sitten helmikuussa pistetään pyörremyrskyn lailla tavaraa kiertoon ja jotain uuttakin pitänee taas hankkia kotia kaunistamaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä - helmikuu, mutta erityisesti tuo tammikuun loma! Nauti vapaasta antaumuksella! <3

      Poista
  10. Paikallisella facen kirpparilla olen itsekin päässyt eroon turhasta tavarasta! Minulla kun oli joku maalaisromanttinen kausi muutama vuosi sitten. Kaikki sain pois kaapeista Iisalmen kirppiksellä :D ihan mahtava tunne kun tavara vähenee ja vähän rahaakin niistä tulee. Niillä onkin mukava ostaa sitten jotain uutta, pitäähän nyt kuitenkin tasapainon säilyä ettei ihan tyhjiksi kaapit ja hyllyt jää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tunnustan! Minullakin oli jossain vaiheessa viehtymys maalaisromanttiseen ilmeeseen. :) Onhan se vain vapauttava tunne, kun turhia juttuja saa menemään! Minä yritän nyt alkuvuodesta nihistellä vähän uusien hankintojen kanssa, mutta katsotaan miten onnistuu. x)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...