29.1.2017

Sisustukseen sopivat kirjanmerkit // printtaa ilmaiseksi

Kerroin pari postausta sitten, että olemme miehen kanssa yrittäneet lisätä arkeen lukuhetkiä. Motivaation kirittäjiksi tein neljä kappaletta mustavalkoisia kirjanmerkkejä; kaksi paksumpaa ja kaksi ohuempaa. Tavoitteena oli tietenkin, että merkit sopivat myös sisustukseen.

Pienempiin halusin rustata pidemmät lausahdukset, isompiin taas yksinkertaisesti yhdet kirjaimet. Joko arvasitte, että b tulee sanasta book ja k sanasta kirja? Jos tulostettavista merkeistä haluaa kestävämmät, voi ne laminoida tai päällystää kontaktimuovilla.

Merkkejä tehdessäni ajattelin niitä vain kirjojen kavereiksi, mutta valmiita pyöritellessäni hoksasin, että voihan näitä käyttää aikakausilehtienkin välissä. Yleensä en enää herkuttele sisustuslehtiä yhdeltä istumalta, vaan haluan koluta ne vähä vähältä. Nyt ei tarvitse taitella lehtienkään sivuja, tai jättää niitä uhkarohkeasti auki kesken olevaan kohtaan.

Näissä kuvissa merkit poseeraavaat yhdessä uusimman KonMari-opuksen kanssa. Toivoin kirjaa joululahjaksi, mutta tämä on juuri se kirja, jonka aiemmin kerroin tökkivän. Ehkä olen liian vaativa lukija, mutta minua häiritsee tekstissä ilmenevä toisto ja tönkkö kieli: samoja ilmaisuja kerrataan sivulta toiseen, eikä edes mitenkään sulavalla tavalla. Positiivista on kuitenkin se, ettei meillä näyttäisi olevan tarvetta menetelmän käyttämiseen, sillä tavaramäärä on nykyiselläänkin jo järkevällä tasolla - kiitos aiempina vuosina tehtyjen karsimiskierrosten. Toivon kuitenkin, että saisin kirjaan perehdyttyäni ideoita vielä toimivampaan järjestyksen ylläpitämiseen sekä säilytysratkaisujen tehostamiseen. Huh, enköhän minä tämän nivaskan vielä selätä.

Jos haluat tällaiset kirjanmerkit itsellesi, löytyy ladattava tiedosto täältä. Julkaisin merkit jakoon jo viikko sitten Blawhi Graphicsin FB-sivulla - jos siis haluat jatkossa löytää vastaavat ladattavat etunenässä, kannattaa seurata sivua. Suunnitelmissa on jatkaa edelleen näitä ilmaisten printattavien sarjaa; syksyllähän julkaisin lukujärjestys- ja viikkosuunnitelmapohjat (ne löytyvät tästä postauksesta). Seuraavista lisää sitten tulevaisuudessa. :)

Kaunista sunnuntaita!


6 kommenttia:

 1. Siis wautsi sun kanssa, nuo on niin upeat 😍 olet niin taitava ❤👐

  Mukavaa sunnuntaita ❤

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat! Taidanpa käyttää hyväksi yliopiston uuden vuoden kunniaksi opiskelijoille lahjoittamia ilmaisia tulostus kredittejä ja printata näitä itselleni :)

  VastaaPoista
 3. Ompahan ihania kuvia ja syötävänsöötit kirjanmerkit! Rakastan blogiasi juurikin huippu-upeiden kuvien vuoski (sen lisäksi että SINÄ kirjoitat sitä)! <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...