22.1.2017

Malttamaton

Eilen oli superkaunis päivä; pakkasta oli juuri sopivasti ja aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta. Kun tuollaisina hetkinä sattuu olemaan Rautavaaralla tulevan kotijärvemme maisemissa, mieli lähtee vaeltamaan malttamattomasti tulevaisuuteen.

Istuimme siskoni kanssa kahvipöydässä ja hän tiedusteli, tuntuuko minusta siltä että mökki on pian valmis vai että se ei ole sitä lähelläkään. Tuohon oli helppo vastata, sillä tällä hetkellä tuntuu tasan tarkkaan siltä, että valmistuminen siintää ikuisuuden päässä. Että edessä on pitkäpiimäinen tie, missä loppusuoraa ei nykytilanteessa pysty vielä edes hahmottamaan. Vastaukseni tueksi luettelin listan seuraavista työvaiheista, joita tuntuu riittävän kaikille sormille ja varpaille.

Ollemmehan me projektin kanssa oikeasti jo hyvässä vauhdissa. Se vain aina sumentuu silloin, kun unelmoi jo niin kovasti valmiista. Myös nämä odottelujaksot vaikuttavat fiiliksiin: mökin pohjan on pitänyt antaa nyt rauhassa sulaa ennen töiden jatkumista.

Olen luonut Pisterestiin vain itselleni näkyvän, salaisen kansion nimellä Uusi koti. Siellä taitaa olla jo satoja inspiraatiokuvia niin mökin kuin talonkin varalta. Noita selatessa ja uusia kuvia pinnaillessa malttamattomuus ei ainakaan helpota. :')


Alkuillasta kävimme miehen kanssa siivoilemassa mökin sisätiloja ja totesimme, että rakennus tuntuu heti valmiimmalta, kun lattia on valettu. Hiekkavaihe on aina hiekkavaihe, joten toivottavasti pääsemme siitä pian eroon! Raksamiehet tulevatkin tontille tänään ja laittelevat seuraavaksi lattian valukuntoon ja viimeistelevät ulkolaudoituksia. Valuporukka on eri sakkia, jospa he ehtisivät jatkohommiin sitten mahdollisimman pian.

Milloin sitten pitäisi olla oikeasti valmista? Viimeistään juhannuksena, näin olemme päättäneet. :) Tuo ajankohta antaa reilun aikavaran omille töillemme Dekotalon osuuden jälkeen. Sovimmekin jo siskoni kanssa, että sitten keskikesällä juhlitaan jussia meidän mökkiterassilla. Sitä (malttamattomasti) odotellessa!

Rentoa sunnuntaita!


8 kommenttia:

 1. Ihania suunnitelmia ja kauniita kuvia <3 Lopulta se aika menee sitten kuitenkin touhutessa ja suunnitellessa nopeasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, pitää vaan osata nousta touhuamaan eikä vaan velloa odotuksessa.. :')

   Poista
 2. Täällä on toinen hätähousu joten voin uskoa malttamattomat tunteesi 😎 aika kuitenkin juoksee valtavaa vauhtia joten kyllä pian valmista on ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkimullehetinyt! ;) Totta, kyllähän se aika tuntuu oikeasti välillä juoksevan vähän liiankin nopeasti! <3

   Poista
 3. Hyvä päämäärä ja ihan mahdollinen. Tsemppiä.

  VastaaPoista
 4. Juhannus on jo ihan kohta! Usein surkutellaan, että aikuisena aika kiitää liian nopeasti, mutta hätähousuille se on vain hyvä asia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännä, miten taaksepäin katsoessa aika tuntuu juosseen, mutta eteenpäin suunnitellessa se matelee! :')

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...