15.1.2017

K ♥ P

Tänään on hyvä ajankohta postata joululahjoistamme sydämellisellä otsikoinnilla, sillä vietimme tällä viikolla kuukausipäiväämme. Ehkä muistatte, että juhlistamme edelleenkin tavalla tai toisella sitä hetkeä, kun meistä tuli pari. Ja jep, kuukausittain. Vajaaseen seitsemään vuoteen on mahtunut viettoja jos minkälaisia - tällä kertaa herkuttelimme ja pidimme pedissä leffaillan. Petilötköilyssä meillä on aina mukana jättityynyt; paitsi että ne ovat hyvät petauksen viimeistelyssä, toimivat ne loistavasti optimaalisen löhöilymoodin saavuttamisessa. Vuodenvaihteessa vaihdoin tyynyihin nämä ihanat Design Letters -tyynynpäälliset.

Isot tyynyt olemme hankkineet aikoinaan Jyskistä. Niiden koko on 60 x 80, mutta sisälmykset ovat jo laiskistuneet niin paljon, etteivät tyynyt pysy enää ryhdissä samankokoisilla tyynyliinoilla. Nukkumatyynyt nämä eivät ole, vaan puhtaasti petaamiseen ja selkänojiksi hankitut. Uusien tyynyliinojen koko on tarkoituksella 50 x 70 - lyhyemmät sentit tekevät sisätyynystä tiukemman ja muotoilevat sen pulskemmaksi paketiksi.

Loogisesti tyynynpäällisten kirjaimet ovat etunimiemme alkukirjaimet. Minä nukun yleensä ikkunan puolella ja mies lähempänä ulko-ovea, hän pääsee vahvempana nujertamaan murtovarkaan jos sellainen sattuisi meille keskellä yötä eksymään. ;)

Tänä viikonloppuna olen tietoisesti yrittänyt olla tekemättä mitään tuottavaa. Puuhastellut kotihommia, haahuillut, ulkoillut ja lukenut lehtiä. Tällaisia päiviä yritän ottaa jatkossa enemmän.

Raksa pysyy hiljaisena vielä ensi viikon ajan. Mökillä puhkuu lämpöpuhallin yötä päivää, jotta sisätäyttö on varmasti sula hommien jatkuessa. Aiemmin mainitsemiani kaikkia läpivientejä ei voitukaan laittaa kattopoikien käydessä, koska Iisalmesta ei yllättäen löytynytkään siihen saumaan oikeita osia. Pöh. No, nyt netistä tilatut osat odottavat pahvilaatikoissa seuraavaa asennushetkeä.

Mainiota sunnuntaita!


14 kommenttia:

 1. Nuohan ovat täydelliset tyynyt petaukseen 🤗 mukavan näköinen petaus 💖 yksi päivä juuri ko. Tyynyjä katselin mutta en siihen hetkeen sopivaa käyttöä keksinyt, mutta tuossahan se 🤗 meille kotiutui joululahjasta saman sarjan kirjain mukit 💖

  Sunnuntain iloa 💖

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. DL-tuotteet ovat kyllä tosi mieleisiä, itsekin haaveilen niistä mukeista! Taidanpa toivoa ne synttärilahjaksi! ;)

   Poista
 2. Aivan mahtava idea juhlistaa yhdessäoloa joka kuukausi! Ihanan selkeä ja raikas sisustus teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina! Joo, me ollaan vähän tällaisia höpsöjä. <3

   Poista
 3. Kutsuva makkari. Ihanaa kuukausipäivää! <3

  VastaaPoista
 4. Nuo ovat ihanat tyynyt, itsekin niitä olen jokusen kerran katsonut sillä silmällä. :D Ja hauska tapa juhlistaa yhdessäoloa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ollut kaikista kaikista helpoin alkutaival, joten tavaksi on jäänyt muistaa ja juhlia yhteiseloa. :) Peukutan tällaisia vähän isompia tyynyjä täysillä, nämä ovat oikeasti tosi kätevät petaamisessa ja pötköttelyssä.

   Poista
 5. Tuo kuukausi-päivä on ihan mahtava idea! <3

  VastaaPoista
 6. Nuo tyynyt on ihanat, tekis mieli ostaa ne itsellekkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään niistä tosi paljon, helpottavat oikeasti elämää! :)

   Poista
 7. Tykkään tosi paljon kokonaisudesta ja tuo sängynpäätynne on nerokas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! :) Sängynpääty syntyi vähän kuin itsestään ja on kyllä ollut tosi mieluinen!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...