29.10.2017

Mustavalkoiset joulukortit

It's time! ♥ Perinne jatkuu ja olen jälleen tehnyt tälle vuodelle muutamia uusia joulukortteja. Mustavalkoisia, tietty. Täällä herättiin eilen ensilumen valkaisemaan maisemaan, illalla kaivoin varastosta toppavaatteet ja tämä aamu on kahviteltu Michael Bublén joululauluja fiilistellen, joten ajankohta joulukorteista turisemiseksi tuntuu nyt erittäin sopivalta.


Oma suosikkini on tuo ensimmäisen kuvan Suloista joulua -kortti. Sen uusia kavereita ovat porosiluetit, havumaiset joulutoivotukset sekä J niin kuin joulu -kortit. Tulokkaiden lisäksi teetätin uudet, entistä tarkemmat painokset Himmeli- sekä Ihanaa joulua -kuoseista. Jälkimmäisestä tuli valikoimaan myös valkopohjainen versio.

Paitsi että kortteja lähtee joulupostissa liikenteeseen, tulevat nämä olemaan osa mökin joulusisustusta - jep, joulua on tarkoitus ehostella, vaikka nyt syksyllä onkin sisustaminen muuten ollut raksan vuoksi täysin nollilla. Reilussa parissakymmenessä neliössä ei paljoa mahdu laittelemaan, mutta kortit ovat sopivan pikkuinen tapa sisustella. Muutakin jouluilmettä olen tietenkin jo mietiskellyt; isoa kuusta ei mökkiin sovi, mutta jonkinlaisen miniversion aion tupaamme mahduttaa. Joulutähtien määrässä hurvitellaan erittäin maltillisesti - yksi pääsee keskimmäiseen isoon ikkunaan, mutta loput saavat odottaa säilössä ensi jouluun. Katsotaan, josko poimisin parvelle varastoiduista laatikoista myös muutaman jouluisen tekstiilin esille.

Useampi juttukaveri on syksyn aikana tiedustellut, joko pääsisimme jouluksi uuteen kotiin. Mieskin taisi sitä vielä loppukesästä laskeskella. Talon valmistuminen koittaa kuitenkin vasta tammikuun puolella, sillä lattian kuivumisen kanssa ei riskejä oteta. Mökkijoulu ei kuitenkaan tunnu millään muotoa pettymykseltä, päinvastoin! Itseäni jollain tapaa kiehtoo käpertyä viettämään joulunpyhiä pikkuiseen saunamajaamme. Jännä myös on kokea joulukuu ilman perusteellisen joulusiivouksen tekemistä, se kun on aiemmin ollut meikäläiselle aika massiivinen perinne. *<|:)

Vaan nyt kaadan toisen kupillisen kahvia ja sytytän muutaman kynttilätuikun tunnelmaksi.
Ihanaa sunnuntaita!

P.S. Mikäli mustavalkoiset joulukortit olisivat mieleisiä juuri sinulle - lähetettäväksi tai omaan sisustukseen - voit hankkia niitä täältä.

3 kommenttia:

 1. Onpa kivoja kortteja! Ja tosi jouluisia mustavalkoisesta värimaailmastaan huolimatta :D Mökkijoulu kuulostaa munkin korvaan aika kivalta. Jouluun sopii niin hyvin sellanen sama rauhallinen ja rento tunnelma, mikä mökilläkin aina on.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
 2. Voi että, nuo ovat kyllä aivan todella hurmaavia ❤ tosi tyylikkäitä! Viime jouluna näitä vanhempia olikin esillä 🤗

  VastaaPoista
 3. Oi, miten kivoja kortteja olet taas tehnyt. Tuo J niin kuin joulu, on mun suosikki. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...