27.11.2018

JOULUKORTIT & JOULUJULISTE

Olen viime vuosina postannut aina kunkin vuoden joulukorteista - tämä vuosi onkin jo neljäs, kun meiltä lähtee matkaan itse suunniteltuja joulutervehdyksiä. Tänä vuonna tein varsinaisia uusia kuoseja kaksi, koristeellisen kaksikon aiheinaan joulukuusi ja joulupallo.

Uutena juttuna päädyin hurvittelemaan väreillä: tilasin paitsi uusista kuoseista, myös muutamasta vanhemmasta punaisia versioita. Vähän jännitti astua valkomustan reviirin ulkopuolelle, mutta näistä tuli kyllä tosi kivoja!

Joulukorttien lisäksi päädyin myös vähän vahingossa tekemään jouluisen julisteen A3-koossa. Olin jo tehnyt kaikki korttisuunnittelut ja -tilaukset, kun meille tuli pikkusiskoni kanssa puhetta joulujulisteesta. Siskolla oli ideoita julisteen toteutuksesta ja minähän tartuin niihin empimättä. Lopputuloksena syntyi tämä Ja niin saapui joulu -printti, jota löytyy myös punavalkoisena versiona. 

Tämän aion nostaa meille kotiin esille sillä hetkellä, kun saan siivottua viimeiset joulusiivot. Olen jo kuvitellut mielessäni, kuinka hetki on merkityksellinen ja miten julisteen ilmestymisestä alkaa meillä jouluaika. Minulla on ajatus että tästä julisteen esillepanosta voisi tehdä jopa jokavuotisen perinteen.


 Kortteja löytyy enemmälti verkkokaupasta, minne pääsee tästä.

Hymyjä marraskuun viimeiseen viikkoon!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...