2.12.2018

DIY TONTTUOVI x 4

Tekeekö siellä mieli askarrella? Minä väsäilin jo viime vuonna mustavalkoisen tiedoston DIY-tonttuovesta, mutta en ehtinyt jakamaan sitä loppuvuoden kiireiden keskellä. Nyt tilanne on toinen ja ajattelinkin julkaista ovimallit näin ensimmäisen adventin kunniaksi.

Ideanahan tonttuovi ei ole enää tuoretta tai trendikästä kauraa, mutta väliäkö tuolla. Ajatus on hauska ja rikastuttaa jouluun liittyvää mielikuvitusmaailmaa. 

Itse en ole liekehtinyt koukeroisille ja värikkäille oville, vaikka ne varmasti monen tontun mieleen ovatkin. *<|:) Halusin tehdä meille skandinaavista ja modernia linjaa toistavan mustavalkoisen yksilön, mutta pyöritellessäni erilaisia panelointivaihtoehtoja niitä tulikin vahingossa neljä kappaletta.

Oma suosikkini näistä on kolmepeilinen versio ja valmistin sellaisen meille mökille. Oven ilmiselvä paikka oli parviportaiden juurella, mihin se sopikin oikein hyvin. 

Kirjoittamassani ohjeessa neuvon liimaamaan taittoreunat pahvinpalan taakse, mutta vieläkin nopeampi kasaustapa on teipata taitokset pahvin takapuoleen kiinni. 

Tiedostossa on mukana myös muutama mattovaihtoehto oven eteen sekä hiutalejuliste tontun seinälle.

Tonttuovitiedoston voit ladata ilmaiseksi täältä.

Toivottavasti teillä on ollut mukava viikonloppu. Täällä vietettiin harvinaista sunnuntaita pitkään aikaan: meillä molemmilla oli oikeasti vapaapäivä!

Tunnelmallista adventti-iltaa!


1 kommentti:

  1. Kiitos! Meillä ei tonttuovea viime vuonna ollut, mutta jos nyt tämän sinun tonttuoven askartelisimme. On tyylikäs ja sopisi meillekin!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...