23.12.2020

Tonttu sisään kurkistaa

Meidän olohuoneen ikkunalaidalla päivystää tonttu (katso seuraava kuva), mistä sainkin idean tähän koko postaukseen. Miltä meidän joulukoti näyttää ikkunoista kurkkivan tontun silmin? Eikun kamera kouraan ja pihalle tonttuperspektiiviin!


Joulukoti muodostuu meillä hyvin simppeleistä asioista. Valloittavin niistä on iso kuusi, joka varastaa kyllä kaiken huomion talon oleskelutiloissa. Se ei paljoa kaverikseen tarvitse: ikkunoiden tähdet, joulutyynynpäälliset, piparkakkutalo, nurkissa kimmeltävät valosarjat, kynttilät ja joulukukat riittävät tunnelman luomiseen oikein mainiosti. Aidon havun tuoksu on kuin lahjanauha, joka sitoo kokonaisuuden ihanasti yhteen.


Meillä kävi äsken ystäväpariskunta kylässä ja joulukahvittelun lomassa (sekä suklaita nassuun vetäessä) tuli tunne, että joulu on nyt. Tämä päivä on muutoin kulunut viimeisiä perussiivouksia tehdessä ja lumisadetta ihastellessa. Loppuillan ohjelmassa on enää kinkunpaistoa, vuodevaatteiden pyörittelyä kuivausrummussa ja Armaksen harjaamista juhlakuntoon. 
Näiden kuvien myötä toivottelen jokaiselle ihanaa, rauhallista, rentoa ja omannäköistä joulua!
 
 
 

1 kommentti:

  1. Oikein hyvää ja rauhallista joulua! Nyt on lupa rauhoittua ja hengähtää hetken...

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...