25.1.2013

UPO:n kodinkoneet

Viime aikoina etana- ja sähköpostissa on putkahdellut tavaroiden toimitusilmoituksia. Tällä kertaa tuli tieto kodinkoneista. Ne saapuvat samaan aikaan kuin kiintokalusteetkin, eli viikolla kahdeksan. Saimme sopimuksentekovaiheessa neuvoteltua koneet rosterisiksi ilman lisähintaa. Kaikki ovat UPO:n mallistosta, ja peruspaketin päälle ostimme siis vielä integroitavan mikron. 

Tällaisia odotellaan:

7 kommenttia:

 1. Hei, täälläkin yksi tuleva dekotalorakentaja (paketin toimitus kesäkuussa), joka innokkaasti seuraa blogianne. Ilmeisesti meillä on yhteinen talomyyjä. :) Meillekin tulee nämä samaiset kodinkoneet, mutta tällä hetkellä mua mietityttää, miten pahasti sormenjäljet näkyvät rosterisessa pinnassa?

  VastaaPoista
 2. Moikka!

  Millainen Dekotalo teille on tulossa? Ja minnepäin rakennutatte? Nämä UPO:n koneiden rosteripinnat on sellaista karheaa rosteria (en tiedä onko asialle olemassa oikeaa termiä?), jossa sormenjälkien ei pitäisi pompata silmiin. Itsekin mietittiin sitä, miten sotkuisilta rosteripinnat voivat näyttää, ja varmisteltiin kaupantekovaiheessa, ettei pinta ole sellaista kiiltävää rosteria. Vaikka arjen käyttökokemuksia ei vielä ole, niin ainakin mitä on raksalla tullut nyt hiplattua kodinkoneita, ei siellä vielä sormenjälkiä taida näkyä. :)

  VastaaPoista
 3. Rakennetaan Laukaaseen, Jyväskylän kupeeseen. Ainakin meidän talomyyjä osasi vinkata meitä lukemaan teidän blogia. :) Meille tulee nimittäin kans 133 modernina versiona. Onko nuo teidän rosteriset siis malliltaan ihan vakiokoneita vastaavat mallit vai parempia/kalliimpia?

  VastaaPoista
 4. Ahaa, Ollin kanssa oli tosiaan bloggailusta puhetta. :) Keski-Suomi on kotoisa paikka, asuin itse Jyväskylässä viisi vuotta opiskeluaikoina. Rosteriset koneet on ihan niitä "vakkareita", mitä Deko tarjoaa, ei siis olla maksettu ns. paremmasta kalliimpaa. Moderni versio on kyllä kaunis, itsekin mietittiin sitä ihan tosissaan - päädyttiin kuitenkin klassiseen. Oletteko keksineet tai tarvinneet muutoksia vakiopohjaan?

  VastaaPoista
 5. Ollipa hyvinkin on myös meidän kanssa tehnyt kauppoja. :) Ollaan tehty aika paljon muutoksia huoneiden sijainnissa, käännetty mm. märkätilat olohuoneen viereen, kodinhoitohuoneen yhteyteen piirrettiin vaatehuonetta ja muutenkin koko talo käännettiin pelikuvaksi. Keittiön ja olohuoneen välistä lähtee seinä pois, keittiö siirtyy ikkunaseinälle ja vessan takaseinälle, ja alkuperäisen seinän tilalle tulee takka tilanjakajaksi. Nuo oli varmaan ne isoimmat, noiden lisäksi ollaan tehty monta pientä muutosta. Meidän talo on vasta piirrosvaiheessa, joten muutoksia saattaa tulla vielä lisää.

  VastaaPoista
 6. Itse jäin meidän pohjasta kaipaamaan ainoastaan vaatehuonetta, ja nimenomaan sellaista, joka olisi ollut yhteydessä kodariin. Tuntui, ettei sellaista saanut mitenkään sopimaan! Olisi ihan mielenkiintoista nähdä sitten miltä teidän pohja näyttää. :)

  VastaaPoista
 7. Voin kyllä laittaa meidän pohjan tulemaan teille sitten kun se on valmis. :) Harmi, kun ootte niin etäällä, mua kiinnostaisi tosi paljon tulla katsomaan teidän talo valmiina, kovasti näyttää ainakin kuvista meidän näköiseltä.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...