20.1.2013

Isännän bongaamaa

Kyllä oli emäntä iloissaan, kun isäntä näytti kuvaa löytämästään lipastosta, ja kysyi, laitetaanko tilaukseen: 


Meidän huushollissamme ei pelkästään emäntä päsmäröi sisustusasioissa, vaan isännän mielipiteellä on myös painoarvonsa. Ja miksei olisi, kun noin hyviä bongauksia osaa tehdä! Lipasto on siis todellakin myös emännän mieleen, ja se laitetaan ehdottomasti tilaukseen. Samaa sarjaa näyttäisi löytyvän myös penkkiversio ja yöpöydät. Penkkiä mietimme eteiseen tai kodinhoitohuoneeseen, mutta se ei leveytensä puolesta valitettavasti kumpaankaan mahdu. 

Toinen isännän bongaama idea on makkareiden yläpuolella olevan hukkatilan käyttö. Etenkin isännän ja emännän makkarin yläpuolelle jää ihan hyvänkokoinen hukkatila; vaikka makkarissa on matalampi katto, on oven yläpuolella vielä piilossa korotettua sisäkattoa varten räätälöity kattotuoli, jonka alle jää vapaa kolonen. Tuota kyseistä tyhjää tilaa kannattaisi hyödyntää varastotilana, varsinkaan kun meiltä ei muuten löydy yhtään ylimääräistä säilytystilaa. Jotta hukkatilan saisi tehokäyttöön, pitäisi keksiä sinne vievälle luukulle sopiva kohta. Isännän ja emännän makkarin oven yläpuolella olisi käytännöllisesti järkevin paikka luukulle, mutta esteettisesti ei niinkään. Ideaa pitää vielä pyöritellä, mutta pointsit isännälle hoksaavaisuudesta!

Tuonne mahtuisi tavaraa...

...vaan tuohon ei mielellään luukkua tekisi:

2 kommenttia:

  1. Heippa! Mistä tuo lipasto on? :)

    VastaaPoista
  2. Moikka!

    Lipasto löytyy netistä osoitteesta www.wihonen.fi, mutta tämän päivän ostosreissulla huomasimme, että kyseistä Deco-sarjaa löytyy nyt myös (yllätys yllätys) K-Raudasta! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...