29.1.2013

Kattopaneelit

Työmiehet ovat olleet sisäkattojen kimpussa eilisen ja tämän päivän. Kävimme tämän päivän viimeisellä raksapyörähdyksellä iltayhdeksän aikoihin (kyllä, olivat vielä hommissa), ja silloin oli enää puolet olohuoneen katosta tekemättä. Eilen talolla kului neljättä tuntia valojen paikkoja viilatessa ja kattopaneelien jakoja miettiessä. Ihmeen paljon näidenkin pyörittelyyn saisi aikaa kulumaan! Katto kuitenkin näyttää silmäämme oikein hyvältä. Vähän sönkläystä aiheutti yksi olohuoneen ns. normivaloista, jonka sähkäri oli ilmeisesti vahingossa vetänyt väärään linjaan halogeenien kanssa, eikä sitä mahtunut siirtämään tarpeeksi pitkää matkaa oikealle paikalleen. Homma on kuitenkin nyt jo kondiksessa.

Tämän päivän kattonäkymiä:
 Päivällä olohuoneen puoli oli vielä kokonaan paneloimatta...:
 ...mutta illalla enää osa oli tekemättä:
 Jospa nuo valojenkin paikat menivät nyt nappiin:

Kattojen lisäksi myös sauna on paneloitu. Saunavalaistukseksi valitsimme ledit, joita on kahdeksan kappaletta. Ne kiertävät joka puolella saunaa ja tulevat sen verran lähellä seinää, että luovat paneeleihin alaspäin leviävän valokuvion. Saunaledienkin sijaintien miettimiseen meni eilen tovinen. Jospa ne näyttäisivät kivalta sitten toiminnassa.

Ledipaikkoja:
Saunapanelointia:

Takassa on nyt sitten uusi kansi ja hormi paikoillaan. Hormi siis tehtiin lopulta lähtemään takan yläpuolelta. Piippua ei tosin ole vielä viety läpi katosta, sillä asentajalla oli ollut reissullaan kiirus – oli aikonut tehdä läpiviennin tuonnempana…

Tasoitemiehetkin palannevat vielä raksalle, sillä seinät ovat vielä hiomatta ja pohjamaalaamatta. Yksi kipsillä suoristetuista seinistä vaatii vielä erikoiskäsittelyä, sillä sitä ei ole tasoiteltu ollenkaan. Voisi olettaa, että tiimi pyrähtää jatkohommiin, kunhan kattotohinat saadaan päätökseen?

Lopuksi ulkokuva vähän kauempaa; tältä talomme näyttää kohti kotikujaa ajaessa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...