25.8.2015

Rymsteerausta

Elokuun alussa vaihdoin meidän makkarin ja vierashuoneen lipastot päikseen. Ajatus lähti pääasiassa tuosta omatekoisesta liitutaulusta, sillä minusta se oli liian piilossa huoneen työpöytään nojaillessaan. Vanerijättiläistä ei voinut laittaa vierashuoneessa aiemmin majailleen akaasiapuisen lipaston päälle, sillä huonekalu oli alle liian pieni ja kapea. Makkarimme Hemnes-lipasto taas oli kokonsa puolesta parempi, samoin valkoinen väri tasapainottaa nyt huoneen mustia yksityiskohtia.

Lipaston päälle en halunnut kasata yhtään ekstraa, ainoastaan ukin vanha vekkari sai siihen jäädä. Nurkassa olleen roikkalampun tilalle vaihdoin Annon pallovalot, ehkä niille tulee nyt tulevalla talvikaudella täällä enemmän loisteminuutteja kuin olohuoneessa.

Vierashuoneen sängyn yläpuolelle minun on tarkoituksena asetella Blawhi Graphicsin printtejä. Kehyksissä ne jo ovat, pitäisi vain valita kolme mätsäävintä. Makuuhuoneestamme siirsin tänne myös sängynpäädyn, sillä kehitin meidän petipäätyyn vähän muuta uutta. Pitääkin ottaa molempien huoneiden sänkytienoot kuvaus- ja postauslistalle.

Ja kyllä, oli minulla tälläkin kertaa kuvausapuri. Milloin korvat pilkistivät sängyn takaa, milloin koko koira röhnötti leveästi matolla ja milloin kurkki etukenossa kuten tässä kuvassa.

Toivottavasti teillä on ollut mukava alkuviikko! Täällä on vaikka sun mitä tauteja liikenteessä ja uhkaavasti tuntuu siltä, että veto alkaa itseltäkin hiipua. Jäiks. Yritetään silti jatkaa toinen Happy Week edellisen perään. Onpahan toisaalta myös hyvä syy seurata sohvaperunana yleisurheilun MM-kisoja - täällä ei jää yhtäkään lajia seuraamatta kun miehellä on vahva yleisurheilutausta. Ja käski sanoa, että on vahva muutenkin, heh. ;)

Hymyjä viikkoon!


17 kommenttia:

 1. Näyttää tosi hyvältä! Ja tästä sain inspistä muokata omaa liitutauluani, joka on ihan liian pitkään ollut samalla tekstillä... Nyt voisi yllättävän vapaan aikana hiukan tuunailla taulua. :) Tuo teidän tapetti on kyllä niin ihana, sopii kauniisti teille. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen monesti miettinyt että pyyhkisin tuon plussan ja tekisin jotain tilalle... Mutta en raski! :D

   Poista
 2. Aivan ihana huone <3 kaunista, ja tuo tapetti on mitä viehättävin :) hyvä valinta <3

  LiituTaulu on huippu hieno <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapettiin olen kyllä ollut tyytyväinen! :) Onneksi uskalsin tapiseerata! :)

   Poista
 3. Niin kaunista ja ihanan mustavalkoista :))! Mä just uskaltauduin lisäämään vähän väriä mustavalkoisuuden keskelle ;D! Aika hauskaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo mustavalkoisuus puskee nyt aika rajusti meidän sisustuksessa. :D Hei joo, minä bongasinkin teidän väripilkut, ihanalta näytti! <3

   Poista
 4. On se vaan niin ihana tuo kuvausapulainen <3

  VastaaPoista
 5. Tila on aivan todella kaunis ja ihanan graafinen!

  VastaaPoista
 6. Kaunista, niin kaunista! Kutsua odotellessa. ;)

  Ja mitä niihin yleisurheikisoihin tulee, niin meilläkin katsotaan niitä koko ajan. Kaupassakin. Paitsi PikkuKakkonen on toistaiseksi pyhitetty.. Kaikkien etu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule, ei mene kauaakaan kuin kutsu pamahtaa! Alkakeehan jo tankata autoa! ;)

   Poista
 7. Kaunista on, todellakin! Tykkään kovasti tuosta liitutaulusta. :)
  Onnekasta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu! :) Viikko oli onnekas, vaikka osa on mennyt sairastellessa.

   Poista
 8. Hei. Ihastui kerta heitolla makuutilassa vilahtavaan mattoon. Mistä hän tämä on hankittu? Toivottavasti olisi vielä saatavilla ja isossa koossa.

  Mukavaa syksyn jatkoa

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...