13.5.2014

Mustia ja metallisia haaveita

Katselinpa eilen meidän pikkumakkaria, joka koki mustavalkoisen muutoksen viime hiihtolomalla. Huoneen nykyilmeen voit käydä kurkistamassa täältä. Tulipas vain siinä katsellessa olo, että tätä täytyy saada lisää. Siis mustaa ja metallia. Vaikka nykyhetkessä ensimmäinen investointikohde on piha, voi silti aina haaveilla sisustusjutuista seinien sisällekin. Tein pyrähdyksen nettikauppoihin, ja kokosin tähän kollaasiin omaan mieleen olevia tuotteita.


1. Manchester-kattovalaisin, Ellos | 2. Br0100b-pöytä, House Doctor | 3. Departure-taulu, Asko | 4. Tyynynpäällinen, H&M Home | 5. Optic-taulu, Asko | 6. Pm0225-lyhty, House Doctor | 7. Tross-pyykkisäkki, Asko | 8. Metalliarkku, Granit | 9. Sinkkilaatikot, Granit | 10. Dulton-keittiövaaka, Ellos | 11. Kangaskorit, H&M Home | 12. Sinkkinen palli, Granit

Nuo Departures- ja Optic-taulut ovat mielestäni ihania. Kun näin ne Askon liikkeessä livenä, jouduin ihan todella toppuuttelemaan itseäni, etten olisi kuluttanut ulkomaalibudjettia tauluostoksiin. Ne ovat kuitenkin tiukasti korvan taakse painettuina, katsotaan kuinka kauan saan pidettyä itseni niiden suhteen kurissa.

Granitissa taas olisi aivan ihania metallijuttuja. Onneksi lähin Granit on niin kaukana, ettei sinne noin vain lähdetä tuhlailemaan. :)

Meidän keittiöstämme puuttuu vielä oikea lamppu ruokapöydän yläpuolelta. Niin minä kuin isäntäkin olemme lämmenneet ajatukselle, että joskus siitä voisi löytyä rustiikkinen, jopa hieman rujokin lamppu. Saisi antaa halutessaan viitettä industrial-tyyliinkin. Kuusamossa näimme yhden vaihtoehdon, mutta se oli himppusen liian pieni. Lampulla saisi siis olla kokoa, eikä tuo kollaasin Elloksen lamppu ajaisi asiaa. Tyyliltään se on kuitenkin sitä mikä miellyttäisi, joten jos joku siellä ruudun toisella puolella tietää tuommoista isompana versiona, vinkkiä saa lykätä tännepäin!

Näillä haaveiluilla on hyvä kuluttaa sateista tiistaita. Nyt kuitenkin päiväkahvit ja Suomi-Saksa-pelin viimeistä erää jännittämään!


14 kommenttia:

  1. Oii ihania juttuja taas sulla täällä! Miten olet tehnyt tuon kollaasin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kollaasin tein käyttämälläni Paint Shop Pro -kuvankäsittelyohjelmalla, ihan läiskimällä yksittäisiä kuvia yhteen isommalle pohjalle. :)

      Poista
  2. Todella kivoja juttuja, omat ehdottomat lempparit on departures-taulu, vaaka ja valaisin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos olisi ihan pakko valita noista oma TOP3, listalle pääsisi varmaankin tuo Departures, Elloksen lamppu ja Granitin metalliarkku.. Mutta äää, minä haluan nuo kaikki! ;)

      Poista
  3. Tyylikäs blogi löytyi täältäkin! Ja kaunis koti teillä <3 :-) Jään seurailemaan :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, Minna, ja lämpimästi tervetuloa vilkuilemaan tännekin! :)

      Poista
  4. Ihana kollaasi! monia noista olen itsekin haaveillut, tuo Departures-taulu on kummitellut mielessäni monta päivää jo! Ja kiitos vinkistä, raitainen pyykkipussi saa muuttaa meille pikimmiten, ihana! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Askon sivuja selatessa pimahti äsken silmään, että tuo Departures-taulu on poistuva tuote.. Ou nouuu, pitäisivät valikoimassa nyt edes hetkisen! :D

      Poista
  5. Ihania poimintoja!! Nuo Askon taulut on kyllä upean näköiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Askosta tekee kyllä välillä kivoja löytöjä! :)

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Hih, joka päivä pitää haaveilla, edes vähäsen. :)

      Poista
  7. Ihania haaveita! Meillä on itseasiassa aivan samanlaisen lampun haaveet ruokapöydän yläpuolelle, mutta sellainen tuntuu olevan hukassa. Liian pieni se ei saa olla, meillä menis melkein jopa kaksikin... pöytä kun on niiin pitkä.

    ihanaa loppuviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huutele tännekin, jos satut jostain lamppua löytämään. Olis niin kiva löytää juuri oikean kokoinen! <3 Ihanaa viikonloppua, vaikka sunnuntaissa jo mennäänkin! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...