7.6.2014

Sängyn toisella puolenAiemmassa Kesäpetaus-postauksessa jätin näyttämättä sängyn toisen puolen. Nyt siis vilkaisu ikkunanpuolilaidalle, mistä löytyy melko pelkistetty näkymä.


Yöpöytinähän meillä toimivat ukin tekemät vanhat penkit, joiden pyöreistä nostorei'istä tykkään hassun paljon.
 

Tällä hetkellä pöydän päällä somisteena on House Doctorin pieni lasiboksi ja itse kehyksiin leikelty plussamerkki. Pitäisi piipahtaa kaupassa, niin lasiboksiin saisi kätkettyä suklaisia pikkuherkkuja äkkimakean tarpeeseen. 


Enempää pikkukaunistuksia ei yöpöydälle tarvitse tai mahdu, sillä se on useimmiten vähintäänkin yhden kahvikupin valtaama. Niinkuin ennen näidenkin kuvien ottamista.

Vaan antaa pöydän jäädä nyt nököttämään, on nimittäin taas aika vetäistä rensselit niskaan ja jatkaa ulkomaalauksia. Sen voin kertoa, että tämän urakan jälkeen en kyllä koko kesänä tikkaille nouse! :)8 kommenttia:

 1. Yksinkertaista ja kaunista :-) Hyvä idea olisi laittaa namuja tuohon lasiastiaan! Meillä on mökillä ollessa paha tapa aloittaa päivä suklaalla, siellä se sallittakoon... ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, sama vika on vähän täälläkin - lomalla ja vapaa-aamuina on vähän pakko saada jotain suklaista aamukahvin seuraksi! ;)

   Poista
 2. Aivan ihana taulu! Olen itsekin tehnyt ristitaulun meille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs noita kaupasta ostamaan, kun samanlaisen voi tehdä itsekin! :)

   Poista
 3. Hei, tulin vastavierailulle tänne ekaa kertaa, lukijaksi jäin, sulla on hieno blogi :) Täytyypä lukea sun jutut läpi oikein ajan kanssa! Nähdään taas Instassa :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...