5.6.2014

Kesäpetaus


Isoimman makuuhuoneen harmaa värisuora saa pientä kesäistä muutosta mustavalkoisista lakanoista. Ikean huoleton, aaltoileva ruutukuosi on sopivan letkeä tähän ajankohtaan.


Aiemmin makkarissa olleen pyöreän karvalankamaton vetäisin pois ja tilalle heitin valkoisen räsymaton. Leveällä räsymatolla on ikää melko paljon, ainakin toistakymmentä vuotta ellei enemmänkin. Muusta kuin maton hapsuista ei ikää kuitenkaan huomaa, sillä painepesurikäsittelyt ovat pitäneet pinnan siistinä. Kellertävät hapsut taitoin maalarinteipin avulla maton alle piiloon - olipa muuten kätevä ja nopea keinoa siistiä ilmettä.


Täällä myhistellään vielä eilistä. Näimme opiskeluaikaisen ystäväporukkamme kanssa pitkästä aikaa ja oli hurjan hauska huomata, että tytöt ja jutut eivät ole juurikaan muuttuneet. ♥ Siitä on kuitenkin jo kahdeksan vuotta, kun aloitimme fukseina yhteisen opiskelutaipaleemme. Kiitos vielä porukalle, tiedän että käytte täällä kuikkimassa! ;)

Lopuksi vielä muistutus itäsuomalaisille sisustusbloggaajille: ilmoittautumisaikaa on ensi sunnuntaihin saakka, muista siis ilmiantaa itsesi 8.6. mennessä! Ohjeet löydät täältä.


15 kommenttia:

 1. Hauska idea maton hapsuille :D Ja ihana petaus kertakaikkisesti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Syhi! :) Hapsujen piiloutuessa maton ilme muuttui suuresti!

   Poista
 2. Todella kaunis kokonaisuus! Ihanaa viikonloppua :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Minna, ja ihanaa viikonloppua sinnekin! :)

   Poista
 3. Kyllä tuolla kelpaisi köllötellä :) Minä sipaisin myös aikanaan maalarinteippiä "väliaikaisesti" olkkarin ja lastenhuoneen mattojen hapsuihin kun en tykkää niistä, nyt tämä väliaikaisratkaisu olisi pakko syrjäyttää, kun typykkä on alkanut käännellä maton kulmia ja popsia teippiä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ilmeisesti ratkaisu on ollut kätevä tähän päivään saakka! :) Oisihan nuo hapsut voinut päätelläkin piiloon, mutta tällaiselle hätähousulle maalarinteippi on kätsympi tapa. :)

   Poista
  2. Hyvin on tosiaan toiminut ja samaa hätähousun vikaa itsessäni kun piti saada heti hapsut piiloon. Mä aloitin päättelyn, jottei vaipasta löydy pian teipin paloja :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...