19.12.2015

PORO-lahjasäkki by Tarja Ritari Design + arvonnan voittaja

No nyt se alkoi! Joululoma! ♥ Vihdoin ja viimein oma aika lisääntyy pariksi viikoksi. Tänä aamuna kävin tekemässä vielä lyhyen työpäivän, kun lapsukaiset saivat todistuksensa ja itse kukin toivottelimme hyviä jouluja ristiin rastiin. Mieskin lähti mukaan aamukahvittelemaan opehuoneen sohvalle. Pari tuntia sitten kotiutuessani ei kaikki kuitenkaan mennyt ihan nappiin, kun tarkoituksenani oli sytyttää takkaan tuli tunnelmaksi ja näiden kuvien taustaelementiksi. Matalapaineisen kelin vuoksi luukunraosta tupsahtivat savut, onneksi vain hajuksi.

Tuulettelutuokion jälkeen pääsin kuvailemaan tätä muhkeaa kaunokaista, Tarja Ritari Designin PORO-sarjan lahjasäkkiä. Tämän joulun lahjat ovat jo lähes kokonaan hankittu, mutta yhtäkään en ole ehtinyt vielä paketoimaan: se on sellainen rauhassa tehtävä homma, jonka haluan tehdä olohuoneen pehmeillä matoilla joulumusiikkia kuunnellen ja kynttilöitä poltellen. Siksi siis juksasin teitä hieman ja piilotin lahjasäkkiin sivupenkillä olleita tyynyjä - tajusin samalla kuitenkin, että säkissähän voi todellakin säilöä muutakin kuin lahjoja. Tällaisessa muunlaisessa säilytystarkoituksessa kaunis säkki saakin olla pidempään silmänilona kuin pelkästään aaton h-hetkellä.

PORO-lahjasäkin printtikuvion on suunnitellut muotoilija Ella Makkonen. Sarjaan kuuluu myös tyynynpäällisiä, keittiöpyyhkeitä sekä kuvioton kuusenmatto. Materiaali kaikissa tuotteissa on laadukasta, sataprosenttista pellavaa. Itse olen viime vuodet kroonisesti pohtinut kodin jouluilmettä ja taipunut musta-valko-harmaaseen linjaan. Perinteisistä elementeistä kyllä tykkään, mutta sopivasti pelkistettynä. PORO-sarja vastaa tähän vaatimukseen loistavasti. ♥ Muissa tuotteissa värivaihtoehtoina on valkoisen lisäksi mustaa, harmaata ja pellavaa. Tätä säkkiä on saatavilla valkoisen lisäksi pellavan värisenä - sopii erityisesti sellaiseen sisustusmakuun, joka kallistuu piirun verran perinteisempään.

Tuo meidän koiranpentumme on tarkkaavainen huomaamaan uudet esineet kotona ja tutkii mielellään kaiken erilaiselta tuoksahtavan. Säkkikin on kiinnostanut tänään kovasti; on antanut sen kuitenkin olla rauhassa parin kiellon jälkeen ja tyytynyt vahtimaan uutta tuttavaansa sohvalta käsin. Meidän aikaisemmat koiramme ovat olleet aina tiiviisti joulunvietossa mukana ja oppineet odottamaan omia lahjojaan. Lyön vetoa, että Armaskin on luvan saatuaan innolla pää säkissä ja noukkii sieltä itselleen lahjoja.

Millaisia lahjansäilyttimiä teillä muilla on käytössä? Itse olen aiemmin kasannut lahjapinot valkoisiin pärekoreihin, joita tämä säkki tulee erinomaisesti täydentämään. Paitsi että itse lahjojen ulkonäkö on tärkeää, olen aina halunnut hoitaa niiden kuljetuksenkin kauniisti.

Mutta hei, teitä varmasti kiinnostaa kuulla kuusenmaton voittaja? Viikko sitten starttaamaani arvontaan tuli sylikaupalla ihania kommentteja, kiitos niistä teille! Huomasi selkeästi, että kaipausta tällaisille tyylikkäille - ja ennen kaikkea kotimaisille - tekstiileille on. Kipaiskaapas siis hakemaan omanne lähimmältä jälleenmyyjältä tai suoraan Tarja Ritari Designin työhuoneelta Naantalista, missä joulukauppa on avoinna huomennakin (Inno Yritystalo, Emännänkatu 9).

Kuusenmaton onnekas uusi omistaja osallistui arvontaan nimimerkillä Emmiina. Tuhannesti onnea! ♥ Sähköpostia on lähtenyt jo matkaan, jotta saadaan matto toimitettua täksi jouluksi kuusen alle.

Suloista lauantaita!


7 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä mitä ihanin lahjasäkki <3 todella tyylikäs ja menee kyllä talven ajan sisustus juttuna :) <3

  Ihanaa, ansaittua lomaa <3

  VastaaPoista
 2. On kyllä niin hieno lahjasäkki! JA todellakin säilytyskäyttöön joulun jälkeenkin, menee koko talven :) Ja hei, ihanaa joululomaa sinulle x♥

  VastaaPoista
 3. Kaunis lahjasäkki!
  Tutulta kuulostaa että kaikki uusi huomataan;) Ja todellakin uudet jutut käydään pitkällä kuonolla nuuskimassa ja ihmettelemässä. Myös jos tavaroiden paikkaa vaihdetaan, mies ei tosiaankaan ole se joka huomaa muutoksen, vaan taas pitkäkuonoinen kaveri on ensimmäisenä paikalla ihmettelemässä :D

  VastaaPoista
 4. Niin hieno lahjasäkki, en ole kyllä ikinä ennen nähnyt noin kaunista :) Ihanaa joulunodotusta <3

  VastaaPoista
 5. Kaunis lahjasäkki ja sopii teidän torppaan täydellisesti! Meillä paketit tuodaan joulu toisensa jälkeen muovikasseissa. Aika tylsää.

  VastaaPoista
 6. Täydellinen! ♥ Meillä paketit on visusti piilossa aattoaamuun asti, jolloin ne mystisesti ilmestyvät kuusen alle, kun ollaan kaikki saunassa....

  VastaaPoista
 7. Onnea voittajalle ja hyvää joulua sinulle! Paketit ovat piilossa, vaikka eihän meillä ole kuin aikuisia.. ja kissoja. Itseasiassa kissat varastelevat paketteja ja aukovat niitä, jollei piiloteta. :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...