21.4.2016

Kuopion Designmarket - täältä tullaan!

Kuopiossa on parhaillaan menossa ensimmäinen Design Week, eli savolaiselle muotoilulle omistettu tapahtumaviikko mitä monipuolisimman ohjelman kera. Aivan upeaa, että vihdoin ja viimein myös Itä-Suomessa on herätty järjestämään isompaa designin ympärille - meillähän on täällä niin korkeatasoista osaamista yhdistettynä inspiroivaan luovuuteen, että sitä passaakin esitellä. 

Osana Design Weekia järjestetään nyt viikonloppuna Designmarket, joka kokoaa yhteen kotimaisia designosaajia ympäri Suomen. Ja ajatella, minäkin olen mukana! Designmarket on avoinna sekä lauantaina että sunnuntaina (23. ja 24.4.) osoitteessa Piispankatu 8. Ovet ovat auki molempina päivinä kello 10-17. Pääsymaksua tapahtumaan ei ole, joten kannattaa ehdottomasti piipahtaa kiertämässä ja ahmimassa designilla höystettyä ilmapiiriä, vaikkei mitään hankittavaa olisikaan ostoslistalla.

Omasta pöydästäni löytyy mustavalkoisia Blawhi Graphics -grafiikkatuotteita sekä pientä oheiskivaa. Tämän postauksen kuvituksena ovat uudet printit, jotka saapuivat huhtikuun alussa varastoon. Mustapohjainen JÄLJET-juliste on humahtanut verkkokaupan kiistattomaksi myyntisuosikiksi ja sellaisen voi käydä nappaamassa mukaansa Desigmarketistakin.

Kuten tavallista, jännitys ja innostus myllertävät mahassa yhtenä möykkynä. Vaikka kuinka olen yrittänyt orientoitua ja valmistautua Designmarketiin järjestelmällisesti, tuntuu että olen viimeisen viikon touhunnut kuin päätön kana: tehnyt yhden pikkujutun tuolla, vaihtanut hommaa lennossa, jättänyt toisen asian kesken ja jatkanut kolmatta. No, jospa tälläkin kertaa tulisi valmista ajoissa ja lauantaiaamuna kaikki kamppeet löytäisivät paikkansa. Lauantaina meillä on Designmarketin sulkeutumisen jälkeen ohjelmassa bloggaajatapahtuma, johon yritän ehtiä osallistumaan. Illaksi on buukattuna myös Armaksen yksivuotissynttärit, joten viikonloppuna ei juuri hukkaminuutteja kertyne. Palataan siis tunnelmiin blogissa, kunhan hulinoiden jälkeen taas arki koittaa.

Nähdäänhän viikonloppuna? :)


12 kommenttia:

 1. Oikein mukavaa tapahtuma viikonloppua! <3 Tuo jäljet on kyllä aivan ihana! :-) <3

  Kiitos vielä upeasta tapetista! :-) Kehyksiä etsien vielä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli huippis tapahtuma! Tapettipostausta odotellessa! ;)

   Poista
 2. Täytyykin käydä tuolla sun butiikin puolella. Tuo Jäljet -taulu on kyllä hieno. Mukava vikonloppu sulla edessä!

  VastaaPoista
 3. Hei! Nyt on SINUN mahdollisuutesi voittaa TDF-palkinto ja rahaa muotoilutuotteella tai -palvelulla, jonka olet suunnitellut! Hae mukaan jo tänään. Hakuaika umpeutuu sunnuntaina 24.4.. Kilpailuehdotus voi olla esine, vaate (mallisto), tilasuunnitelmaratkaisu tai palvelumuotoilukonsepti. Palkintona 500 € rahapalkinto. Mikä parasta, sinun ei tarvitse olla alan opiskelija tai alalla jo toimiva, vaan kuka tahansa!

  Lisätietoa: http://turkudesignfestival.fi/2016/fi/tdf-awards/ https://www.facebook.com/events/986503518052806/

  Hi! This is YOUR chance to win TDF-award and money with a product or service you have designed. Apply already today. The final submission date is Sunday 24th April. The proposal can be artefact, clothing (line), space design solution or service design concept. Award is 500 € prize money. The best thing is, you don’t have to be design student or work in design, you can be a diy designer!

  More information: http://turkudesignfestival.fi/2016/fi/tdf-awards/ https://www.facebook.com/events/986503518052806/

  VastaaPoista
 4. Minä yritän ehtiä sunnuntaina Designmarketiin, joten toivottavasti nähdään :) Bloggaajailta jää valitettavasti väliin, kun huominen päivä kuluu Oulussa opintojen parissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäi treffaamatta, yhyy! Mutta ensi kerralla sitten! :)

   Poista
 5. Mun on kyl pakko tilata tuo tassunjäljet -taulu. Palaan siihen koko ajan uudelleen ja uudelleen. Hyvä havainnointiväline ekaluokkalaiselle sisustuksen ohella. Meillä hiekkalaatikolla kävi todnäk kettu ja mummulan kissan vei ilves. Pojalla paljon ihmeteltävää noissa jäljissä ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, opena myönnän, että opetusmieltä on noissa jäljissä mukana! :) Oi voi kisua, meiltäkin hävisi vuosia sitten kissa, joka hyvin mahdollisesti saattoi joutua ilveksen suuhun. :/

   Poista
 6. Mun on kyl pakko tilata tuo tassunjäljet -taulu. Palaan siihen koko ajan uudelleen ja uudelleen. Hyvä havainnointiväline ekaluokkalaiselle sisustuksen ohella. Meillä hiekkalaatikolla kävi todnäk kettu ja mummulan kissan vei ilves. Pojalla paljon ihmeteltävää noissa jäljissä ❤

  VastaaPoista
 7. Onpas kauniita ja persoonallisia tauluja!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...