2.4.2016

Ready, steady, go!

Voi iik, minua jännittää. Huomenna se on, Mansen Blogikirppis! Olen nyt saanut kaikki valmistelut tehtyä ja auton pakattua. Mies vapautuu parin tunnin päästä ja lähdemme sitten huristelemaan kohti Jyväskylää. Yövymme ystäväni luona ja siitä jatkamme aamulla aikaisin Tampereelle. Sain pari tuntia yllättäen vapaata aikaa, kun en lähtenytkään viemään Armasta hoitoon - vanhempani olivat liikenteessä ja kiersivät Kuopiosta Iisalmen kautta koirulia hakemaan. Niinpä minulla on nyt hetki tasata oloa. Kiertelin jännitystä purkaakseni kameran kanssa ja otin pari kuvaa tähän postaukseen. Kohteeksi valikoitui kynttilämökki, joita minulla on pari myynnissä huomennakin. Edellisessä postauksessa esittelemiäni tyynynpäällisiä en suunnitelmista huolimatta ehtinyt tälle keikalle painamaan, joten tulevat hypisteltäviksi sitten vasta parin viikon päästä Kuopion Designmarket-tapahtumaan.

Eniten minua taitaa jänskättää huomisaamun logistiikka, kun pääsemme paria tuntia ennen ovien aukeamista roudaamaan kamppeet sisään. Entä jos siellä onkin jo pitkä jono ja pujottelemme ihmisten välistä? :D No, ei ehkä oikeasti mikään maailman suurin stressausaihe, mutta minun luonteelleni haaste kuitenkin. Sitä kun aina haluaisi olla mieluummin etukäteen paikalla ja ajoissa valmis, kuin viime tipassa. Mutta kyllä tämä lutviutuu, oikeastihan meillä on hauska päivä luvassa!

Sain tällä viikolla tuoreen printtilähetyksen ja huomenna esittelyssä on viisi uutta julistekuosia. Viime päivien suurin työ on ollut julisteiden pakkaamisessa - kokemus on osoittanut, että niitä kannattaa olla etukäteen valmisteltuna mieluummin liikaa kuin liian vähän. Tällainen työskentelypiste on siis pyörinyt keittiössä koko viikon:

Muut bloggaajat valmistelevat myyntipöytiä ja viettävät yhteistä aikaa jo tänään. Heidän hääräilyjään pääsee seuraamaan instassa häsärillä #blogimuijatmansessa. Tässä myös lista bloggaajien instatileistä, jos haluatte käydä kurkkaamassa mukanaolijoiden feedejä muutenkin: @mustaovi, @voikukkapelto, @sateenkaaria_ja_serpentiinia, @keskipiste, @countrysally, @lyde_talostakoti, @callithomeblog, @cremewanilla, @sulamahdollisuus, @retromoderni, @visuaalisestivaativa, @katja_oeblog, @vaiheissa, @rautatielaistalo, @marja_koo, @reelinki, @dioriina, @suvizubi, @piiakalliomaki, @koti7, @pilviraitti, @sisustuscoco, @jenni_torson_takaa. Meitsi löytyy instasta tutusti nimellä @deko133.

Huh, nyt pitää lähteä suihkuun, katsoa vielä vaatteet matkaan ja syödä. Sitten ollaankin varmaan jo starttausvaiheessa. Muiden blogeihin ja omien postausteni kommentteihin en ole ehtinyt koko viikolla, mutta jospa maanantaina olisi viimein aikaa.

Pyjamapileet ja blogikirppis, täältä tullaan!


8 kommenttia:

 1. Oikein mukavaa huomista päivää, varmasti kaikki sujuu ihan hyvin! (Tiedän tuon jännityksen!) Ja, tuo kynttilämökki on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, päivä sujui jännityksestä huolimatta loistavasti! Hyvin ehdittiin valmistella myyntipaikka aamulla. :)

   Poista
 2. Kaikki menee varmasti hyvin :) oikein kivas päivää teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin meni! Nyt ollaan kotimatkalla, ehkä ysiltä perillä Iisalmessa. Mun jemmaus onnistui, joten palataan niille tapettiasioille pian! ;)

   Poista
 3. Toivottavasti oli ihana päivä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä! :) Pituutta tämänpäiväiselle matkaamiselle kyllä tulee (herättiin Jyväskylästä klo 6, sieltä Tampereelle ja nyt ollaan parhaillaan Kuopion kohdalla menossa kotiin), mutta ei tätä voinut missata kun mukaan pääsi! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...