10.5.2016

POP UP IISALMI

Moikka! Tiedättekö mitä? Jos Kuopiossa aktivoiduttiin pari viikkoa sitten designin ympärille, niin kyllä täällä Iisalmessakin tapahtuu. Tällä viikolla järjestetään nimittäin Iisalmen ensimmäinen pop up -tapahtuma, missä designin, taiteen ja käsityön taitajat kokoontuvat myymään ja esittelemään tuotteitaan kaupungin keskustaan popsahtaneeseen kivijalkamyymälään.
Myymälä avautui eilen Iisalmen kauppahalliin ja on avoinna tämän viikon lauantaihin saakka. Minä olen Blawhi Graphics -tuotteineni popsahtamassa perjantaina ja lauantaina. Jos siis suinkin olette viikonloppuna huudeilla, niin tulkaa ihmeessä moikkaamaan! Myymälä on avoinna arkisin klo 9-17 ja lauantaina klo 9-14. 

Kävimme viikonloppuna jo kurkkimassa myymälätilaa, joka on aivan ihanan idyllinen ja valoisa; kauppahallin parhaimmassa kulmassa, mistä suuret ikkunat avautuvat kahteen suuntaan. Jos siis et ole koskaan piipahtanut Iisalmen kauppahallissa, kannattaa se ehdottomasti tehdä nyt - parempaa paikkaa pop up -myymälälle ei takuulla löydy.

Mietiskelin tuossa, että pop up -myymälässä vierailun ympärillehän voisi kutoa lähiseuduilta pidemmänkin päiväreissun. Käytiin miehen kanssa viikonloppuna testaamassa keskustan Gracevillen herkkuruoat, joita voin lämpimästi suositella päivätankkaukseksi. Torilta saa maailman parasta pehmistä ja ympäriltä löytyy muitakin shoppailupaikkoja vaatteista sisustukseen. Reissun voisi päättää satamassa sijaitsevan Olutmestarin suurelle terassille, missä pääsee huikean kauniin järvimiljöön äärelle. Eikun siis juna, auto tai bussi alle ja kohti Iisalmea! :)

Postauksen kuvitukseksi poimin kuvia mustavalkoisista postikorteistani. Kaksi näistä kuoseista pääsee tänään jännittävälle matkalle, josta ehkä kuulette vielä myöhemmin lisää. Nyt huiskutan teille aurinkoista päivää ja toivotan sydämellisesti tervetulleeksi Iisalmeen. ♥

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos, ihana! <3 Haaveissa olisi kasvattaa korttivalikoimaa, kun vain jossain välissä ehtisi siihen hommaan! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...