26.7.2016

Yksityiskohtia Syhinästä

Täällä on minireissuttu pitkin Suomea; Keski-Suomessa, Kotkassa, Porvoossa ja Seinäjoella. Kotkassa suunnistimme tietenkin Syhinään, missä ihana isäntäväki majoitti meidät kahdeksi yöksi. Piipahdimme Syhin seurassa päiväreissulle Porvooseen, mutta aikaa jäi hyvin Kotkankin kiertelyyn. Miten upeita puutarhoja kaupungista löytyykään! Syhinästä olen postaillut aiemminkin, mutta nyt ajattelin näpsiä iloksenne kuvia sieltä löytyvistä kauniista yksityiskohdista. ♥ Tällaisista:

Kaunista, eikö? Kotkasta käsin teimme siis reissun Vanhaan Porvooseen ja Syhinästä jatkoimme matkaa Seinäjoelle asuntomessuilemaan. Molemmista kohteista olisi kyllä muistikortilla kasa kuvia, mutta vielä en ole varma, työstänkö ne postauksiksi asti vai kätkenkö kotiarkistoihin. Hmm... 

Keski-Suomessa piipahdimme puolestaan rakkaan ystäväni häissä. Ne kuvat jäävät vain omaan käyttöön, mutta juhlapaikasta kuitenkin sananen: Häitä juhlittiin Jämsässä Salinmäen tilalla, jota emännöi muun muassa Huvila & Huussi -ohjelmasta tuttu Anita Koponen. Miljöö oli aivan ihana! Maalaismaiseman keskelle oli vanhasta tallista remontoitu upea juhlatila, jossa ruokailtiin ja seurattiin ohjelmaa tunnelmallisissa puitteissa. Tallin ylisille taas oli tehty huikea humppavintti, jonne juhlaväki siirtyi virallisempien osuuksien jälkeen. Olen aina nähnyt vain kuvista vastaavia paikkoja - nyt oli mahtavaa kokea sellainen livenä. Kiitos vielä päivästä, ihanat M & L. ♥

Tänä vuonna näyttää muodostuneen teemaksi yöpyä reissuilla ystäväpariskuntien luona. Keski-Suomessakaan emme majoittuneet hotelliin, vaan suunnistimme Jyväskylään, samoissa häissä pilettäneiden ystävien luokse. Olemme viimeisen puolen vuoden aikana toteuttaneet tällaisia yöpymisiä enemmän kuin koko kuusivuotisen yhteiselomme aikana ja pitääpä sanoa, että taitavat voittaa hotelliyöt. On hurjan mukavaa parantaa maailmaa porukalla, keksiä typeriä inside-vitsejä ja aamukahvitella rauhassa ilman painetta hotellihuoneen luovutusajasta. Olen niin onnellinen, että elämäämme on tupsahdellut upeita ystäväpariskuntia, joiden kanssa jutut soljuvat niin nelistään kuin pelkästään isäntien tai emäntien kesken - se ei suinkaan ole itsestäänselvyys. 

Kesäsisustelut ovat olleet minimissään, mutta jotain ihanaa on ilmestynyt meidän olohuoneen kaappivanhuksen viereen. Siitä kerron lisää heti, kun saan kameran viriteltyä Savon taajuuksille. :)

Hauskaa kesäpäivää!


7 kommenttia:

 1. Ihania reissuja teillä ollut, ja tuo ystävien luo majoittuminen kuulostaa kivalta! Meillä se ei kyllä onnistuisi, kun katras ei mahtuisi kenenkään luokse... :-D Olispa ollut kiva nähdä kun kävitte Porvoossa, ehkä joskus täällä käytte uudestaankin? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, voi olla että lapsikatraan kanssa voisi olla itselläkin eri mieli asiasta! :) Laitetaanpas korvan taakse - jos ja kun tullaan sinne seuraavan kerran, lupaan ilmoittautua kylään! :)

   Poista
 2. Oi voi, miten ihanan erilaiselta meillä näyttää sinun kameran kautta! Ihan mahtavaa kun kävitte ja olette aina tervetulleita uudelleen! Olette ihan mahtavia <3 #pikkuannos

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, että olitte! Kiitos teille teistä! <3 :* -M & L

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia, kauniista kodista!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...