10.7.2016

TRY OUT CAMP

Moikkelis! Terveiset Rautavaaralta. Me olemme viettäneet tämän viikon vanhempieni kotona talonvahteina, kun isäntäväki on reissaamassa Lapissa ja Pohjois-Norjassa. Oikeastaan vähän usutimme heitä matkaan, jotta saimme talon tukikohdaksemme. :) Mies on käynyt tästä kesätöissä Nurmeksessa ja minä puolestaan Iisalmessa. 

Postauksen kuvat ovat siis äidin ja isän luota - heidän tekemästään remontista ja näistä nurkista olenkin jo postannut aiemmin, täällä ja täällä. Vuoden aikana on tiloissa tapahtunut muutamia muutoksia: huonekalujen järjestys on vaihdellut, äiti maalasi sohvien puuosat mustiksi ja yhteispelillä teimme vanhemmillenikin samanlaisen betoniseinän kuin millainen meillä Iisalmessakin on. Mukavat puitteet siis saimme viikollemme. 

Mies nimesi ajanjakson leikkisästi try out campiksi. Testileiriksi, jonka aikana on hyvä makustella, miltä elo Rautavaaralla tuntuu. Täällähän kun se meidän tuleva kotitonttimmekin on. Vaikka olen ollut pop up -päivien jälkeen äärimmäisen ryyty ja väsynyt, niin ei pysty marmattamaan - kotiseutu on aina paras, ei siitä pääse yli eikä ympäri.

Minun oli tarkoitus postailla nyt pergolasta, mutta enhän minä malttanut olla tarttumatta täällä kameraan. Äiskä on taitava sisustaja, joten mukavaa saada blogiin kuvamateriaalia välillä muualtakin kuin meidän kotimme nurkista. Kävimme Armaksen kanssa aamulla sunnuntailehden postilaatikosta ja rymysimme samalla hetken metsässä. Poimin itse kimpun mustikanvarpuja tuohon saarekkeen päälle laitettavaksi ja Armas puolestaan rohmusi marjoja suuhunsa. Vaikka en itse tykkää oikeastaan mistään marjasta, mustikkakimppu näyttää ja tuoksuu ihanalta.

Kesätyöt ovat nyt osaltamme ohi. Meille molemmille sattui siis vahingossa samaan aikaan viikon työpätkät, jotka eivät liity varsinaisiin leipätöihimme mitenkään. Mies uimaopeili ja minä olin myyjänä pop up -putiikissa. Omat päiväni venyivät kyllä yli kymmentuntisiksi, mutta en silti ymmärrä, miten helkkarissa olin iltaisin aivan kuolemanväsynyt. Ehkä se oli tuo painostava ukkoskeli, mikä vaikutti kroppaan. Pop upin ekoina päivinä näytti siltä, ettei väki löydä paikalle, mutta sitten asiakkaita alkoikin rysähdellä kunnolla sisään. Tyytyväinen mieli siis jäi kokonaisuudesta, joten väsymyksestä huolimatta kannatti pusertaa.

Nyt taidamme aloittaa sen oikean lomailun. Listalla on pieniä kesätekemisiä ja -reissuja, joita on tarkoitus stressittä toteuttaa. Toivottavasti sää tekisi nyt äkkimuutoksen ja aurinko tulisi komppaamaan tätä vuoden parasta aikaa (*pitää koputtaa varalta puuta*). Palataan ensi viikolla siihen pergola-aiheeseen, kunhan seuraavan kerran intoudun taas koneelle datailemaan. :)

Rentoa sunnuntaita!

P.S. Äiti, ei kannata nihistellä enää noiden mustien ikkunankarmien kanssa - ne ovat nyt supertrendikkäät! :D


10 kommenttia:

 1. Äidilläsi on sisustussilmää, todella kaunista!

  VastaaPoista
 2. Wau, miten hieno asunto. Todellakin löytyy silmää
  Sisustaa ja aivan ihana koti!
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. Siis vau mikä koti! Mun äidin luona ei näytä ihan noin tyylikkäältä värikkäiden tapettiboordien ja paksujen vaaleanpunaisten olkkarinverhojen kanssa :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis ja viihtyisä koti vanhemmillasi :)
  Mukavaa lomaa.

  VastaaPoista
 5. Ei ole omena kauas puusta pudonnut, kaunis koti niin äidillä kuin tyttärelläkin :)

  VastaaPoista
 6. Ihana ihana ihana :) näyttää niin viihryisältä ja kodikkaalta <3 upeaa :) ihanaa iltaa <3

  VastaaPoista
 7. Hyvä maku äidillä ja tyttärellä. :)
  Rentouttavaa lomaa!

  VastaaPoista
 8. Todella kaunis ja ajaton koti, näitä kuvia katsoo mielellään. :)
  Mukavaa "oikeaa" lomaa! <3

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille ihanista kommenteista! Olen kanssanne samaa mieltä, että äiskä on osannut sisustaa vanhemmilleni kauniin ja viihtyisän kodin! <3 :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...