21.9.2016

Syyspetauksen viimeistely by Tarja Ritari Design

Keskiviikkoiset syysmoikat! Viime ajat on taas vilistetty pitkin maita ja mantuja, lähinnä tonttiasioiden tiimoilta - niistä kuitenkin taas kuulumisia hieman tuonnempana. Nyt haluan postata teille sunnuntain tunnelmia, kun sain hetkisen omaa aikaa ja päätin hyödyntää sen makuuhuoneen sisustamiseen. 

Tiedättehän, että tykkään käyttää petauksessa jättityynyjä ja niiden edessä meidän normaaleja unityynyjä. Isot tyynyt löytävät paikoilleen aika hyvin miehen kontolla olevassa arkipetauksessakin ja iltaisin käytämme niitä selkätukena lähes poikkeuksetta. Olen ollut petaustapaan melkein tyytyväinen - välillä on kuitenkin tuntunut, että jotain viimeistelevää otetta se kaipaisi. Onneksi en ole lähtenyt hötkyilemään tuon tunteen kanssa, sillä petauksen kruunu löytyi Tarja Ritari Designin FACTORY-tuoteperheestä, omasta lempparisarjastani.

Tarja lähetti minulle vähän aikaa sitten hypisteltäväksi 70 cm leveän sisustustyynyn, jonka painokuviona on kupariputkesta tehdyn hyllyn kuva. Aivan ihana! ♥ Kuvio on muotoilija Ella Makkosen suunnittelema ja se täydentää FACTORY-mallistoa todella kauniisti. Tyynyn korkeus on 35 cm, mikä on petaukseen juuri sopiva: takaa jää näkymään unityynyjä luontevassa suhteessa, saman verran kuin jättityynyjä niiden takana. 

Teollisuustyylisen sarjan tuotteet on valmistettu rouheasta, paksusta pellavasta. Parempaa materiaalia en ole missään muussa tekstiiliperheessä tavannut; tukeva pellava tekee tuotteista laadukkaita ja säilyttää sisätyynyn muodon vankemmin kuin muut ainekset. Meiltä löytyy ennestään jo useampia FACTORY-sarjan tyynynpäällisiä ja keittiöpyyhkeitä sekä jouluisia PORO-tuotteita. Luulen, ettette juuri ihmettele, miksi Tarja Ritari Designin tekstiilit ovat lemppareitani: uniikit painoideat, niiden selkeys, puhtaat värivaihtoehdot ja valioluokan suomalainen toteutus osuvat omaan sisustusmakuuni tanakasti.

Aiemmin TRD-tuotteita on voinut hankkia joko Tarjan työhuoneelta Naantalista tai eri puolilta Suomea löytyviltä jälleenmyyjiltä - minunkin ihastukseni alkoi aikoinaan Vaasassa saakka, kun hankin Sisustus Säteestä ensimmäisen osani FACTORY-mallistoa. Ihan lähimailta ei siis välttämättä ole näitä designtekstiileitä löytynyt, mutta arvatkaas mitä... Nyt löytyy! Tarja Ritari Designin verkkokauppa on auennut hiljattain, joten nyt jokaisella on mahdollisuus tutkiskella koko valikoimaa kotoa käsin.

Verkkokauppa löytyy osoitteesta shop.tarjaritaridesign.fi - käykääpä kurkkaamassa. Nettipuodista pystyy kätevästi selaamaan läpi eri mallistot, joista varmasti löytyy teidänkin lemppareita. ♥ Lokakuun puoliväliin mennessä tehtyihin tilauksiin on luvassa jännittävä ylläri, sillä Tarja sujauttaa jokaiseen toimitukseen mukaan pienen lahjan.

Hymyjä päivään! :)

2 kommenttia:

  1. Tuo on aivan ihana 💛 ja muutkin esittelemäsi tuotteet. Todella tyylikäs petaus 💛

    Mukavaa päivää 💖

    VastaaPoista
  2. Ah, niin kaunis makuuhuone ja todella rauhallisen näköinen! Love it <3 Tuo musta seinäkin on aivan upea!!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...