5.11.2017

Mustavalkoiset joulukalenterit & myyjäisjahti

Illanköllykkätä! ♥ Ajattelinpas tulla nyt muistuttelemaan moderniin ja skandinaaviseen makuun sopivista joulukalentereista, joita löytyy Blawhi Graphicsin verkkokaupasta. Blogin tilastot kertovat, että kalenteriaiheiset hakusanat johtavat tänne tällä hetkellä useasti, joten nyt lienee sopiva ajankohta muistutella asiasta. Eihän joulukuun alkuun ole enää kuin muutama hassu viikko!

Olen siis suunnitellut kaksi erilaista kalenteriversiota. Ensimmäinen on tämä aloituskuvien yksisivuinen, A4-kokoinen kalenteri. Tätä saa sekä mustalla että valkoisella pohjalla. Kalenterin idea on hyvin simppeli: avattavia luukkuja ei ole, vaan eletyt päivät merkataan siihen itse. Vaikka rastittamalla tai värittämällä.

Toinen kalenteriversio on DIY-setti. Tähän pakettiin kuuluu kaksi liuskaa tarrapaperille tulostettuja, leikattavia numeroympyröitä sekä 24 kappaletta ruskeita paperipusseja. Tekijän omaksi innovaatioksi jää sitten kehitellä pussien sisältö ja esillepano. *<|:) Näitä on varastossa jäljellä enää vain pikkuinen erä.


Kalentereiden lisäksi minulla oli toinenkin asia mielessä: joulumyyjäiset. Marras-joulukuulle on ihan kivasti menoja tiedossa, mutta joulukuun ensimmäinen viikonloppu tyhjentyi suunnitelmista ajankohtaan buukatun tapahtuma peruuntuessa. Siispä pyydän nyt teiltä vinkkiä: jos tiedät 2. tai 3.12. järjestettävistä joulumyyjäisistä, -messuista tai -markkinoista, niin kommentoi tai lähetä viestiä! Tuntuu nimittäin hassulta, jos kyseinen viikonloppu olisikin tyhjäkäyntiä enkä pääsisi minnekään puotipuksuilemaan. *<|:)

Vaan nyt iltalevolle. Hyviä unia!

4 kommenttia:

 1. Nuo pussit olivat viime vuonna niin hitti juttu, niistä oli iso ilo täällä, kiitos vieläkin 💗

  VastaaPoista
 2. Oletko loppuvuoden aikana myymässä Kuopiossa jossain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Kuopiossa järjestetään Muotoiluakatemialla Designjoulumyyjäiset 25.-26.11. ja siellä olen mukana. :) Suora linkki tapahtumaan on tässä: https://www.facebook.com/events/672605246275340/

   Ensi viikon lauantaina olen Nilsiässä Teijan kaunis koti -puodin järjestämissä myyjäisissä ja tämän tapahtuman linkki on tässä: https://www.facebook.com/events/1492927384087686/

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...