15.4.2018

T V - H U O N E

Moikku! Lähdetäänpä kurkkaamaan meidän telkkuhuoneeseen. Se löytyy olohuoneen kupeesta, lasisten pariovien takaa. Talon pohjakuva mahdollisti TV:n erkaannuttamisen olohuoneesta ja tähän ennenkokemattomaan järjestelyyn olemme olleet hyvin tyytyväisiä. Huomaan jo parin kuukauden asumisen myötä, että huonejärjestelyn ansiosta telkku on arjessa aiempaa pienemmässä roolissa ja olohuoneen puolelle tulee istahdettua viettämään oikeasti mölytöntä aikaa. 

Toisaalta TV:n katseluhetket ovat nyt paljon kohdennetumpia: laite aukeaa entistä useammin jonkin tietyn ohjelman vuoksi eikä muuten vaan ääntä pitämään. Hyvät sarjat saavat ansaitsemansa uppoutumishetken, kun niitä varta vasten hautautuu katsomaan kulmasohvalle.

Huoneen sisustukselliset elementit ovat laskettavissa yhden käden sormilla: kokonaisuus muodostuu paimentolaismatosta, kulmasohvasta, oliivipuusta, TV-tasosta ja betonijalkaisesta lampusta. Plussana lisäksi pari huoneesta toiseen seilaavaa tyynyä ja vilttiä. Värimaailma seurailee samaa kaavaa kuin muuallakin talossa, mutta tämän huoneen seinät on maalattu astetta tummemmalla sävyllä, Tikkurilan Graniitilla. Tummempi harmaa luo kivaa syvyyttä, kun telkkuhuoneeseen katselee keittiön ja olohuoneen suunnasta.

Olen pohdiskellut, tarvittaisiinko täällä sohvapöytää. Vaikka napostelutaso olisi kiva olla, en kuitenkaan taida uhrata Armaksen leikkimattoa pöydän alle. Poitsu kun kiikuttaa tähän päivittäin kasan pehmolelujaan ja retuuttelee niitä vuorotellen. :)


Touhukasta sunnuntaita!3 kommenttia:

 1. Onpa kauniin harmoninen tv-huone :) Meillä on mediahuoneessa kulmasohvan käsinojien päällä sellaiset valkoiseksi maalatut puiset käsinojatarjottimet. Toimivat hyvin kupin tai lautasen alustana, aika usein kun tulee sohvalla ohjelmaa katsellessa jotain naposteltua :) Löytyy ihan googlettamalla paljon erilaisia.

  VastaaPoista
 2. Kivan näköinen tila!

  Olemme välillä miettineet, että olisiko alakerran makkarista pitänyt tehdä tv-huone. Mutta kun me vanhukset ei enää jakseta kömpiä yläkertaan nukkumaan, niin se mietintä on siinä. Välillä olisi kyllä kiva jos telkku ei olisi olkkarissa

  Aurinkoista viikonloppua ☀️

  VastaaPoista
 3. Ihanan valoisaa ja kaunista! meillä on hyvin vastaava järjestely ja olen myöskin hyvin tyytyväinen. TV on päällä kun sitä katsotaan, eikä huuda vieressä kokoaikaa!
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...