17.12.2013

Puurokattaus


Joulunajan kunniaksi meillä kääntyi keittiössä ruokaryhmä toisinpäin. Ihmeen paljon muutos toi erilaista ilmettä tilaan!


Vaihdoksen myötä innostuin kokeilemaan jouluista puurokattausta. Koska pöydänkansi on tehty kauniisti kolmesta lankusta, sitä ei oikein haluaisi peittää suuremmilla tai pienemmilläkään liinoilla. Erilaisia kaitaliinoja ja tabletteja olen kylläkin hankkinut, mutta jokainen niistä peittää liikaa pöytäpintaa. Jääköön siis tekstiilit vielä kaappiin ja annettakoon pöydän komeilla omana itsenään.


12 kommenttia:

 1. Ihana kattaus ja todella kaunis ruokailutila! <3

  VastaaPoista
 2. Miten järkevästi suunniteltu jos ruokapöydän päällä oleva valaisin osuu pöydän keskelle oli pöytä kummin päin tahansa, mahtavaa :) Kaunis kattaus! Itsekin pohdiskelin jouluaamun puurokattausta tuossa eräänä päivänä, silloin en keksinyt miten servetit laittaisin, sinun kattauksessasi ne ovat oikein kivasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo keittiön valaisimen paikka oli sähkösuunnitelmassa se, jota mietittiin eniten. Pyrkimyksenä tosiaankin oli, että pöytä voisi olla kummin päin vaan, ja valaisin olisi silti keskellä pöytää. :)

   Poista
 3. Todella kaunis kattaus ja pöytähän on ihana ;) Huomasin heti että pöytä on kääntynyt, sopii todella hyvin noinkin päin. Minulla on aivan sama juttu pöydän kanssa, etten halua sitä mitenkään peittää. Lapset tosi ovat siihen jo saaneet jälkiä aikaan, mutta onneksi tuollaisessa puupöydässä se ei haittaa. Onneksi muuten silloin valitsin täysin valkoisen, en ole katunut ollenkaan. Erittäin kaunis kattaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! :) Noin päin käännettynä keittiöön taitaa jäädä hieman enemmän liikkumatilaa. Olen samaa mieltä, valkoinen pöytä on ihana. :)

   Poista
 4. Ihana kattaus! Ja erittäin kaunis tuo teidän keittiön pöytä! Itse tykkäisin pitää myös valkoista pöytää paljaana, mutta säälin sen pintaa meidän nuorison kovalta käsittelyltä.
  Mukavaa joulun odotusta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eeva! :) Tuo on kyllä totta, että nuoriso tuskin muistaa varoa pöydän pintaa samoin kuin aikuiset. Ihanaa joulun odotusta teillekin! <3

   Poista
 5. Onpas kaunis ja ihanan runsas kattaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini. :) Tällaisessa runsaassa kattauksessa ruoat eivät oikein mahtuisi tuohon pöydän keskelle, joten niiden tarjoilut pitäisi järjestää sivutasolle. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...