31.12.2013

Year 2013
Kulunut vuosi on pitänyt sisällään monenmoista - odotusta, innostusta, kiirettä, lepoa, jännitystä, tunteita, juhlia, arkea, puuhasteluita, sisustamista, reissuja ja vaikka sun mitä. Pitkien selontekojen sijaan koostin vuoden blogikollegoiden tapaan kuviksi. Tässä siis nostoja blogivuoden varrelta, kuvateksteistä voi klikata kyseisiin postauksiin.

Kiteytettynä voisi sanoa, että alkuvuosi meni raksaillessa ja muuttoa kiihkeästi odotellessa. Kevään koittaessa pääsimme omaan kotiin ja sen jälkeen aika on mennyt sisustus- ja pihahommissa. Reissuja, elämyksiä ja tavallista arkeakin on vuoteen mahtunut. Kalenterin loppupäässä elämä vaikuttaa asettuneen rauhallisemmin uomiinsa, ja aikaa on ollut enemmän elämiseen ja itselle mieluisiin puuhiin. 

Ensi vuosi tuntuu hurjan jännittävältä, sillä se on aina uusien vuosien tapaan mahdollisuuksia täynnä. Niitä ei kuitenkaan nyt enemmälti pohdita, sillä on aika valmistautua hyvästelemään vanha vuosi ja toivottamaan uusi tervetulleeksi.

Kiitos kaikille Deko 133 -blogin lukijoille kuluneesta vuodesta ja tervetuloa mukaan alkavan vuoden tohinoihin!


7 kommenttia:

 1. Heippa ja hyvää uutta vuotta!
  Klikkasin tänne toisesta blogista ja täältähän löytyi kiva palsta, josta tämän postauksen myötä sai aika kattavan kuvan ja jäin lueskelemaan lisää. Rakennusprojektinne ja tämä blogisi vaikuttaakin kovin mielenkiintoiselta! Jään seurailemaan uusia juttuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Annika! Tervetuloa lueskelemaan, toivottavasti viihdyt blogissa! :) Iloa ja onnea uuteen vuoteen!

   Poista
 2. Oikein ihanaa Uutta Vuotta, jäinkin heti lukijaksi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Minna! <3 Tervetuloa lueskelemaan, toivottavasti viihdyt. :)

   Poista
 3. Ihanaa tulevaa vuotta! ♡ Avoimet mahdollisuudet ovat elämän suola.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Henna! <3 Kutkuttavaa ajatella, että vaikka mitä mahdollisuuksia voi vielä olla edessä odottamassa. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...