30.12.2013

Takkapuut kangaskoriin


Olemme jo hyvän aikaa miettineet, millainen kantoteline olisi sopiva meidän takkapuillemme. Tarjontaa on kartoitettu rutkasti ja vaihtoehtoja on puntaroitu urakalla. On mittailtu metallisia ja puisia, tutkittu muovisia ja vanerisia, vertailtu moderneja ja perinteisiä... Melkein jo tuli päädyttyä vaaleaan rottinkiseen kantotelineeseen, kunnes...


...löytyi täydellinen vaihtoehto H&M Homen valikoimasta. Tässä puuvillaisessa säilytyskorissa on muovitettu sisäpuoli, yläreunassa tukeva metallikehys ja jäntevät kantokahvat, joten se sopii puiden kantamiseen ja säilyttämiseen paremmin kuin hyvin. Kokokin on täsmälleen sopiva meidän pienehköille takkapuillemme. Ja mikä tärkeintä, korin tyyli ja väri ovat juuri sitä, mihin olohuoneemme on kevään mittaan muuntautumassa.


Löysin kangaskorin sattumalta netistä juuri, kun olimme lähdössä viime viikonlopun alehulinoille. Jännitin, olisiko koreja olemassa tai ylipäätään jäljellä enää Kuopion putiikissa, ja olihan niitä - yksi kappale! Ai että olen iloinen tästä löydöstä! Puunkantoratkaisun miettiminen - uskokaa tai älkää - voi oikeasti olla haastavaa. :)

12 kommenttia:

 1. Sopii kyllä teidän sisustukseen hyvin.

  VastaaPoista
 2. Onpa sopiva ratkaisu! Samaa ollaan pohdittu täälläkin. Meillä polttopuukassin virkaa toimittaa Ikean ihana sininen monitoimikassi - juuri niin kauan, kunnes saadaan polttopuuvarasto valmiiksi ja puut sinne sisälle kuivaan. Sillä välin puita kannetaan pihalta pressujen alta talon tekniseen tilaan kuivumaan Ikean kasseissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin kannetaan puita ulkoa sisälle Ikean kassilla! :D Välivarastona toimii kodinhoitohuoneen puulaatikko, josta kalikat sitten päätyvät tähän H&M:n kassiin. :)

   Poista
 3. Hyvä löytö ja kauniskin vielä, hyvää uutta vuotta sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari, ja oikein hyvää uutta vuotta teillekin! :)

   Poista
 4. Sopii teille erinomaisesti!! :) Mukavaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 5. Voi mikä löytö ja tuuri!! :) Puunkanto on meillä enimmäkseen isännän heiniä ja olenkin vähän kysellyt millainen kantoväline olisi paras. Ensimmäisessä talossa meillä oli vanha pärekori, jota oli paikattu ilmastointiteipillä - oikea sisustuksellinen märkä päiväuni :D Ehkä tämäkin ratkeaa aikanaan, mutta pistän löytösi korvan taa, jos vaikka sattuu vastaan saman tyylinen ratkaisu. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ja vielä edulliseen hintaan! :) Oi, voin sieluni silmin kuvitella tuon teidän pärekoriratkaisun! :D Toisaalta, eihän puunkantotelineen tai -korin tarvitse olla muulloin esillä kuin puita kantaessa, mutta onhan se aina plussaa jos sitä katselee mielellään.

   Poista
 6. Minä uskon täysin miten haastavasta asiasta on kyse :) Täällä nimittäin nyt vuoden päivät asiaa pohtineena ja etsineenä, ei edelleenkään ole sopivaa löytynyt. Onnittelut "sen oikean" löytymisestä, näyttää tosi hyvältä!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...